16. okt 2008 13:46
bannanna je napisal/a: |
apple je parkrat predrag za tak keš.. res da je lep, pa kao statusni simbol, sam ponuja vseen premal za tak keš bannanna |
16. okt 2008 13:46
bannanna je napisal/a: |
apple je parkrat predrag za tak keš.. res da je lep, pa kao statusni simbol, sam ponuja vseen premal za tak keš bannanna |
16. okt 2008 14:00
DanaS je napisal/a: | ||
|
16. okt 2008 14:11
RadaJem je napisal/a: | ||||
|
16. okt 2008 15:01
Khmja, ce bi se clovek z Windowsi obnasal tko kot z MacOSom, ne bi bilo posebne razlike (saj ne, da ne gredo meni na jetra v primerjavi z DOSom, ampak prvi desktop mi je na win95 delal natancno 6 let brez enega crasha - je pa res, da sem bila do tiste masine ultrakonzervativna). Sicer pa priporocam kdaj za poskus kako konfiguracijo Linuxa, na primer Knoppix (za test) ali Ubuntu (zares), te verzije so dalec od prvih linux bavbavov. In kaksen OpenOffice namesto Worda... lp, proxima
16. okt 2008 15:10
Da še sama pristavim piskerček. Letos sem si kupila novega Appl-a in morem rečt da iz enega samega razloga. Nobena stvar me ne more namreč tako spraviti ob živce kot ta plastična škatla (računalnik), tako da je domače že skrbelo :D prej sem imela Acer-ja in samo sranje. Kar na enkrat prenehal delat, bil je še v garanciji in jaz veselo tovorim računalni tja (veselo zato ker ga dnevno potrebujem in sem bila zato 42delovnih dni brez njega, ker toliko imajo po zakonu časa za popravilo). Me potem točno 42dan pokličejo da je računalnik popravljen in da moram plačati še okoli 40€, ker to ni v garanciji-računalnik je skoraj pregorel zaradi prahu, pa sem ga imela samo na mizi, nikoli kje zunaj ali pa na kakem prašnem prostoru. Ampak moji živci so šli dnevno zaradi tega, ker imajo windovsovi opracijski sistemi toooliko virusov da mi je ali stalno oznanjalo v desnem kotu češ da je virus, potrebno prečistit, in zaradi tega potem vse skupja dela tako počasi, da si lahko skuham kavo medtem ko odpira en officov dokument.Z Applom tega ni, ni virusov (oz zelo malo), dela ko šus in tako prijazen je za uporabo. Polovico manj klikov in ukazov je potrebnih, včasih imam občutek kot da mi bere misli. Naložila sem si le offiice za mack-a, tako da lahko dokumente prenašam s klučkom na druge rač.. Da o tem kako ga lahko skrijem v eno navadno koverto in me ne vleče v levo ko grem po cesti niti ne govorim. Meni v glavnem ni žal, me pa moti da nekdo kritizira stvari, ki jih je morda 1x videl v trgovini, zares sprobal pa nikoli. nitta
16. okt 2008 15:42
js nism nobenga vidla da bi kritiziral. niti enga. js bi mela maca, sam pravim da so ostali za manj keša (pa ne uni cheap) tud kulj, še posebi če išče računalnik v takem cenovnem razredu kot je napisala bannanna
16. okt 2008 16:05
Se strinjam, ampak za 850€ dobiš tudi solidnega maca. Je pa seveda odvisno veliko od tega za kaj ga uporabljaš. Tisto s kritiziranjem je letelo na to, da mislim da videz nima tu velikega vpliva. nitta
16. okt 2008 16:45
Jaz sem imela prej Hp Compaq nx6110 in se je pregreval zaradi slabega sistema hlajenja (baje so pri novih modelih to odpravili), zdaj imam Dell Inspiron 1525 in dela zaenkrat super (tok tok). Integrirani zvočniki so sicer veliko slabši kot na HP, ampak itak lahko priklopiš normalne zvočnike. Kar se tiče operacijskega sistema: verjamem, da je Mac OS stabilnejši in bolj "intuitiven", a kaj ti to nuca, če ti potem nekateri programi, ki jih nujno potrebuješ za delo, ne delujejo. Na tem področju pričakujem izboljšave v roku nekaj let, zaenkrat bom pač ostala pri Winsih, čeprav mi najedajo. Ker druge ni. Če za računalnikom preživiš večino dneva, je tudi oblika pomembna, saj te zna kar fajn ožulit na zapestjih, če ni lepo zaobljen. Govorim iz izkušenj. Ravno zato bi bilo smiselno, če bi dekle, ki je vprašalo za nasvet, malo podrobneje razložilo, kaj bo z računalnikom počelo. RadaJem
16. okt 2008 18:58
Računalnik bom potrebovala za domačo uporabo, se pravi word, excel,internet,kšn film in glasbo bi si z interneta potegnila to je pa povečini vse marusa 2
16. okt 2008 19:00
Sem mislila, da se bo kak profi kateregakoli spola oglasil....
rimljanka - zasebno mnenjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečenice na leči
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami