16. okt 2008 19:26
Zakaj pa si ti mislila? sej ne sprašuješ ti po računalniku. in ja, če si amater pa res ne veš ka je to vredi comp..dejnehejno bannanna
16. okt 2008 19:26
Zakaj pa si ti mislila? sej ne sprašuješ ti po računalniku. in ja, če si amater pa res ne veš ka je to vredi comp..dejnehejno bannanna
16. okt 2008 19:45
Moj mož informatik pravi: Vzemi HP, različni modeli z Core 2 Duo procesorjem, so po zelo ugodnih cenah. Zelo se ti splača pogledat na spletne trgovine-za malo denarja ugoden računalnik. (ne smem delat reklame, če te zanima več, ti sporočim po zasebni pošti). Lp, Anajana anajana
16. okt 2008 20:02
Samo to še pripomnim, da sem ga sama kupila v Avstriji v media-markt (misli da se tako napiše) in je bil tam za 300€ ceneje kot v Sloveniji. nitta
16. okt 2008 20:06
@nitta: s kaksno tipkovnico, nemsko ali USA?? lp, proxima
16. okt 2008 20:26
Tipkovnica je nemška, ko sem jaz to videla, me je skoraj kap, ampak ko sem računalnik prižgala in šla skozi tiste osnovne nastavitve in sem tam nastavia slovensko tipkovnico. Tako da je ista kot naša, in sem si le nalepila na njihove "umlaute" slovenske šumnike, pa niti nebi bilo treba ker imam tako v "prstih tipke", to pomeni da že avtoamtsko vem kje je katera črka, to tako vsem pride nekako v kri, sploh nam ki smo ves čas na kulinariki :D. Drugače pa se lahko kupijo tudi posamezne tipke in samo zamenjaš. Če bi bila USA tipkovnica bi bile večje komplikacije baje. nitta
16. okt 2008 20:28
Mi iscemo ravno takega z USA tastaturo, pa jih je v SLO zelo tezko dobit po neoderuskih cenah, zato pa sprasujem. Hvala za odgovor. lp, proxima
16. okt 2008 20:30
Jaz sem si tako kupila še eno tipkovnico, ker pišem na njega diplomsko nalogo in mi je za tako veliko tipkanja premajhna tista na prenosniku. Ta pa mislim da se dobi v kateri koli tastaturi. Oderuške cene pri nas pa.... ja se strinjam :) nitta
16. okt 2008 21:43
bannanna je napisal/a: |
Zakaj pa si ti mislila? sej ne sprašuješ ti po računalniku. in ja, če si amater pa res ne veš ka je to vredi comp..dejnehejno bannanna |
In kaj si hotela povedati s tem?
rimljanka - zasebno mnenje
16. okt 2008 22:22
fresh je napisal/a: |
Vsekakor naj ima ime, ne pa, da bo kakšen "zeleni feferon" ali kaj podobnega, kar se zadnje čase na veliko prodaja. Za bolj vzdržljive veljajo naslednji: HP, IBM Think Pad in Dell. Osebno priporočam Think Pad-a, ki je oblikovno še vedno namenjen bolj tehnični sferi (beri: oblika=katastrofa), ampak je pa zakon. Drži, drži in še enkrat drži! Za vse ostalo pa vprašaj za to usposobljene ljudi, ki ti bodo povedali kakšno opremo potrebuje tvoj računalnik glede na tvoje potrebe. fresh |
16. okt 2008 23:02
Ycrna, mnenja tukaj so pač deljena. Imava partnerje očitno v istih vodah, tako, da je potem tukaj tako kot bi se človek pogovarjal o tem, kateri nogometni klub je boljši. Na koncu ugotoviš, da je to pač stvar okusa. Ampak, kar sem s tem želela povedati je to, da naj oseba, ki sprašuje po računalnikih, kupi računalnik, ki ima ime, kar pomeni, da ima zagotovljen kakovosten servis. Dejstvo pa je, da s v tehničnih sferah in programerskih sferah največ uporabljajo Think Pad, HP in Dell. freshKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni sladoledni sendviči
Milijonska juha