15. avg 2004 17:20
Lep pozdrav! Vidim, da se vas je malo psihično dotaknil tale petek 13. Jaz imam na sploh rada petke_ vse dobre stvari so se mi takrat dogodile (spoznala sem partnerja, diplomirala, rodila prvo hčerko,..), številka 13 pa tudi ni tako slaba v vidiku numerologije.
Skratka , danes imam Š pa tudi zobobol. Tako, da ne morem kaj veliko jesti, saj me pri vsakem ugrizu ful boli. Jurti moram k zobozdravniku.
Naj se še malo pohvalim, da kljub včerajšnjemu grehku(zvečer čokoladni keksi) , mi ja danes pokazala tehtnica še 0.5 kg do želejenega rezulata, časa do konca pa še 16 dni. Tako imam zdaj upanje, da bom še kako kilo več od načrtovanih nesla dol.
Govorile ste o pustih dnevih na OH. Jaz si pripravim največkrat zelenjavno pizzo-polnozrnato testo, nato testenine z zelenjavo, jutri pa bom pripravila tortilije z zelenjavno omako -notri ne bo mesa in fižola, koruze. A je vseeno slastno, z veliko solate.
Ali morda kdo ve, ali se ta mlada koruza (še v storžu, na svežo rabutana) že uvršča med škrob, ali bi morda kuhana še veljala za nevtralno zelenjavo? Ob večerih si jo radi tudi večkrat spečemo na odprtem ognju.. Če stisnem zrno, še vedno iz nje špricne mleček.
No, v tem času ko pišem, me tudi zob vedno manj boli - če ni ta forum res čudodelen, a?
Fajn se imejte, čim manj jejte, pa še tisto kvalitetno. Ker se cenimo!!