12. avg 2004 8:09
Jutro!
TINAK, poslusaj me, pa ti bo dobro
. Nikar gresiti v prvem mesecu 3MD, saj so rezultati v tem obdobju najboljsi.To velja za vse in taksni so bili rezultati tudi pri tistih, ki so bili 3 mesece vecinoma pridni. Ce gresis ze sedaj, potem bos iz meseca v mesec manj dosledna in bos lahko srecna, ce bos izgubila polovico kg od nacrtovanih. Zakaj bi odlasala do torka in si dajala potuho? Pomisli, do torka bi lahko ze imela 1 kg minusa. Ti trije meseci so pomembni tudi zato, da se navadis reda v prehranjevanju in ne zgolj v tem, da te tri mesece nekako prezivis, obcasno gresis, se ob tem sekiras, a grehe stalno ponavljas. Gresiti je smiselno le tedaj, ce je kriza prehuda. Jej le tedaj, ko se pojavi resnicna lakota. Ta pa nastopi tedaj, ko ti zacne kruliti po zelodcu ali ce se pojavi omotica. Vsi ostali simptomi so zgolj psihicne narave. Zase ti lahko povem, da do prvega vodnega dne nisem gresila drugace kot da sem pila belo kavo vse dni, sem se pa zato odpovedala koscku kruha za kosilo.Zvecer si naredi natancen seznam tistega kar naj bi pojedla naslednjega dne. Magar dolocis se ure kdaj bos kaj pojedla - tako bo bistveno teze gresiti. Ce pa ze gresis, pa to nadoknadi s telesno aktivnostjo, kot sem to jaz pocela med dopustom. Ce si pridobila kar 3kg, si kar huda gresnica. Sorry, ampak morala sem ti to napisat!
DRAGANA, na tvojem mestu si na skrobni dan ne bi privoscila cipsa. To pa zato, ker ima ful mascob. Cips je izhod le, ce si npr. na pohodu. Glede na to, da se zelimo znebiti mascobnih celic, je najbolje, da zauzijemo cim manj mascob. NENNI to ve, saj je dala na negativno listo pommes-frites.
STAJERKA, nobenih dobrih idej za vase igre, sorry!
JamieO