11. avg 2004 20:59
Spet jaz po dolgem času! Zdaj pa imam eno prošnjo za vas! Vem, da to ne paše v ta forum, ampak ne vem, kje naj vprašam oz. upam, da imate kakšno idejo! V soboto ima kolega rojstni dan! Pripravil bo zabavo. Rad pa tudi, da bi se odvijale kakšne igre, heci, da bi bilo bolj pestro. Za pomoč je prosil mene, jaz pa sem že vse svoje ideje izčrpala, ker se družba na praznovanjih ponavlja in so že po večini vse videli! Prosim vas, če mi lahko predlagate kakšne igre, da bi se gostje zabavali! Drugače je to preprosta družba in ni ovir glede vsebine iger :)))) Vse prenesejo! :)))) Hvala lepa! Pa da še povem moje stanje! Nič se ni spremenilo, malo sem zanemarila tudi telovadbo in na današnji sadni dan nekoliko grešila! Zadala sem si cilj, da jutri začnem spet bolj resno, ker mi še ostaja kr nekaj kilc, da bom res taka kot si jaz želim. Upam, da bo padla kakšna vzpodbudna beseda, da spet pridobim staro motivacijo! Svaka čast tistim, ki zdržijo 3 mesece ali več brez VELIKIH pregreh! Punce uživajte! Pa tudi fanta, čeprav se nič ne javita!