13. jul 2004 8:53
Dobro jutro, vsem! Kaksno sveze jutro, a?! Sibila, kot nalasc za tvoj jutranji tek. ČAPA, v bistvu to ni izgovor. Tudi meni se zdi, da je v zivljenju se kaj vec kot samo sluzba in telovadba. Imam toliko hobijev katerim bi se morala odreci zaradi telovadbe. Prides pozno domov, potem se doma delo, pa se telovadba! Taksno je zivljenje ene moje kolegice iz sluzbe, zivi sama. Po sluzbi gre na rolerje, trenira odbojko,... in to dan za dnem. Sorry, jaz rabim vec od zivljenja. Danes je moj 24. dan in sem shujsala ze za 1 stevilko ( brez telovadbe), se 1 stevilka mi ostane za izgubit. Pa razmisljam, da se bom vpisala v fitness po koncani 3MD. Ker razmisljam takole: ce bom v teh treh mesecih dala vse maksimalno od sebe, po treh mesecih pa seveda vsaj nekoliko spremenila nacin prehranjevanja ( nekako ne morem verjeti v spremembo metabolizma, sorry) mi bo telovadba potem bolj koristila za ohranitev dosezene tel. teze kot pa ce se ful naprezam sedaj in se ves cas pazim kaj jem. Kaj pravite na to razmisljanje, a je kaj logike v njem? Čapa, ti res verjames, da ima tisti kozarec kaksno posebno moc? Po mojem sam po sebi nima nobene, gre le za to, da te navaja k pitju vec vode zaradi cesar manj jes itd. Najbolj pametna rec povezana s hujsanjem mi je do sedaj tale 3MD, ucinki nedvomno so in tudi dokaj hitri in realtivno neboleci, pa se po denarnici te ne udari kot vse zive tabletke, maze, naprave itd. Mislim, da je izkusnja vecine ljudi taksna, da ogromno denarja zapravijo za razne shujsevalne pripomocke, na koncu pa je rezultat isti obogaten z obilico slabe volje in obupa. JamieO