12. jul 2004 11:02
Zivjo vsem, ki ste me danes nasmejali!
Tudi jaz sem bila vceraj na pikniku. In to na Golteh! Je dezevalo, pa se mrzlo je bilo. Najprej smo v planski koci pili planiski caj, da smo se pogreli. Pila sem ga s sladkorjem. Potem pa smo si zunaj postavili marele, sencnike drugace. Pa potegnili ven vso kramo (beri hrano). Pila sem vodo, pojedla pa 3 polnozrnate strucke in francosko solato. Imela sem skrobni dan, ampak ne mislit, da sem iz fran. solate ven bezala beljak! Pa nimam nic slabe vesti.
Moram vas malo kregat - ce veste, da ste gresile, zakaj se greste potem pa se tehtat?! Tisti mali prekrski vam zagotovo ne morejo nabiti pol kile! Pa tudi brez tehtanja veste, da ste gresile. No, in?! Pa saj veste, da boste naslednji dan spet pridne.
Kar se pa menstruacije tice - malo pretiravate , a ne, da ne bi bile ve krive ampak teta iz Krvavca. Sicer me najbolj lakota grabi na vitaminski dan, a pri ostalih dneh je takole: ko je B dan, mi meso ne pase prevec, jedla bi slano pecivo. Ko pa je na vrsti OH dan, bi pa meseka papala.Tudi jaz sem jo vceraj dobila, pa mislim, da nisem zaradi tega planila po struckah. Enostavno - ze 3 tedne nisem pojedla koscka kruha in mi je enostavno zapasal. Pa tudi vode nisem spila bog-ve-koliko, saj je je name ze dovolj iz zraka padlo.Danes imam pa OH dan in bom za kosilo pojedla samo nekaj kruha, za vecerjo pa dieteticni puding, ta bo imel zagotovo manj kalorij kot kos torte.
Zapomnite si: VSI BOMO SHUJSALI PO 90-ih DNEH, pa kaksen greh gor ali dol.
ČAPA, ce bos sama doma delala ajdove struklje, pazi na kolicino ajdove moke. Ce je bo prevec, bodo struklji trdi.
Le korajzno naprej!
JamieO