8. jul 2004 14:58
Hojla!
Tudi jaz imam, tako kot Encijan, danes tretji vodni dan (le kako se nisva prej našli?). Potem pa še en štiridnevni ciklus, pa bo konec. Pravzaprav se 90 dni izteče na OH dan, ampak v knjigici traja 91 dni in se zaključi s sadjem.
Imam -7 kg, kar se mi zdi čisto v redu, saj sem imela kvečjemu 10 kg viška. Spet lahko nosim oblačila, ki jih že dve leti nisem mogla, in nasploh se bolje počutim.
Še več kg bi šlo dol, če ne bi vmes toliko grešila. Drugi mesec diete sem hodila na tečaj vegetarijanske kuhinje, kjer smo morali na koncu pojesti vse, kar smo skuhali, in to se seveda nikoli ni skladalo z mojo dieto. Ampak ker je bil tečaj samo štirikrat, raje nisem nič razlagala in sem veselo jedla. Tretji mesec diete pa smo šli na potovanje za štiri dni in ker ne krmilo ne izbira lokalov nista bila v mojih rokah, sem imela vse štiri dni beljakovinske, o sadnih zajtrkih pa sem lahko samo sanjala. Ko sem prišla domov, sem imela eno kilo več, ker pa je sledil ravno sadni dan, sem bila pridna in tako je tudi tista kila odpadla. Shujšala pa seveda nisem...
Tudi po dieti bom skušala ločevati živila, kolikor se bo dalo, čeprav si bom prvi teden dala duška s stvarmi, ki so bile zdaj prepovedane, npr. musli s sadjem, sadni jogurt, pizza s šunko in sirom... S količinami pa seveda ne mislim pretiravati, da ne uničim dela treh mesecev.
Srečno vsem hujšajočim, saj trije meseci hitro minejo.
Irena