Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

25. jun 2004 11:24

Tocka, zivjo! Jaz imam danes sele 6. dan. Za kosilo sem si pripravila krompirjevo solato in potem ko sem kaksni 2 zlici poskusila, ce je dobra, sem imela kar slab obcutek v stilu kako sem se pregersila, saj se ura ni 12 in se potem kar malce trapasto pocutila. Zdalje grem pa malo iz Lj ven in nesem solato s sabo. Lepo bodi, -3,5 kg se mi zdi normalno JamieO

Damjana2  

član od: 21.5.2004

sporočila: 17

25. jun 2004 11:36

Jaz sem tud že jedla hamburger na beljakovinski dan. Ni panike. Sej je notri meso, zelenjava (brez omak-razen ketchupa) pa kruh. Ni polnozrnat, ampak če je želja velika, jo je treba potešit. Jaz imam pa danes OH in si že počasi delam pico. Za večerjo pa sladica. Komaj čakam. Ima katera kakšno dobro idejo za sladico?

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

25. jun 2004 13:04

Jaz imam od sladic najraje pecivo, ki je polno sadja, najboljše mi je če so noter gozdni sadeži. Jaz imam dnes tudi OH dan. Za kosilo bom jedla zelenjavno pico, sladice pa danes ne bom imela, ker sem ta teden malo grešila in naj mi bo to kazen. Saj čez štiri dni imam spet OH dan in bom se takrat posladkala. Bliža se 29 dan, upam, da mi ga bo uspelo preživet brez večjih težav. Mislim, da ne bo take krize, saj polovico dneva tako delam in ne bom imela časa mislit na hrano. Lep pozdrav tocka

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

25. jun 2004 14:57

Hojla! Živel dan "B"!!!!! Pa naj je mucek ali pesek - samo da je zopet mesek! Vsem skuipaj lep praznik - jaz imam namreč danes službo popoldan. LP vsem skupaj. Ažo-koh! Sporočilo je spremenil(a) matjaž dne 25. jun 2004 16:06:59

JamieO  

25. jun 2004 18:34

Matjaz, jaz pa ugotavljam, da mesa sploh ne pogresam, me pa tako mikajo gobe, ki sem jih dala zmrznit. Nimam pojma v kaksni kombinaciji naj se jih lotim oz. na kateri dan naj jih jem. Strogo se drzim locevanja dnevov in tako seveda ne jem kruha. Gobe pa potrebujejo jajce, pa kruh tudi. Hm, a je rumenjak nevrtalen? V tem primeru bi pa slo na OH dan... JamieO

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

25. jun 2004 19:05

Jamie: gobe gredo potenstane na testenine (na temi Recepti za 90 dnevno dieto je moj recept) ali kot priloga h krompirju ali - še bolje - k rižu. Tako da se ti res ni treba omejevat pri gobah, ker so nevtralne. Le malo težke. Aja, moj recept je za gobovo pico. V bistvu gredo vsepovsod zraven.

dragana  

član od: 14.6.2004

sporočila: 18

25. jun 2004 19:16

ja se strinjam da so gobe super in jih ni tezko kombinirati, npr danes imam OH in sem jedla pizzo samo z gobami in je bila super!zdej mam pa kremsnito v nacrtu... lep vikend!

JamieO  

25. jun 2004 20:41

Hvala obema za nasvet. Torej bo jutri zame pizzzzzzzzzzzzzzzza in potem kos lesnikove potice za vecerjo, ki jo je spekla moja mama. Cokolade si pa kar nekako potem ne upam pojest. JamieO

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

25. jun 2004 20:44

Hojla punce. Lepa debatica o prečudovitih gobicah. JemioO, zaupam ti en recept za gobe,ki sem ga gledal na HTV v oddaji Jabuka i Hruška, pa si ga prihrani za nagrado po dieti. Na maščobi prepražiš narezano čebulo. Dodaš narezan česen, na rezance narezan prekajen telečji ali svinjski jezik, čez par minut še enako količino na rezance narezano šunko-piza, nato pa še gobe. Vse skupaj podušimo, nato pa vlijemo na gobe eno kislo in eno sladko smetano. Vse potenstamo dve minuti in dodamo še eno pešico narezanega peteršilja. Nekajkrat sem jih pripravljal na pikniku zreven roštilja v gusastem krožniku. So pravljica, vam povem. Čudovita priloga ali samostojna jed. Sedaj pa res ne vem, na kateri dan bi jih lahko pripravil. LP vsem. Ažo-koh. Sporočilo je spremenil(a) matjaž dne 25. jun 2004 20:59:59

JamieO  

25. jun 2004 22:03

Hvala, Matjaz! Uh, tole bo pa res enkrat za PO dieti. Glede na sestavine pa bi, no ja, slo na B dan, ce si upas . Le pocakaj, da bodo tole prebrali izkuseni "hujsarji" v ponedeljek, pol bos pa nasankal, haha JamieO

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti