23. jun 2004 19:31
Bliza se konec mojega sadnega, pardon vitaminskega dne, ker sem imela ze vse sladkobe dovolj in sem si takoj, ko sem prisla domov, narezala 2 paradiznika in ju malo posolila. Je to narobe? Se eno vprasanje za jutri, ko imam beljakovinski dan... Osnova bi naj bi sir. V sluzbo bi si za kosilo torej nesla na kocke narezan sir in paradiznik. Ko pa bi prisla domov, bi z minimalno mascobe spekla gobe in namesto jajca uporabila sir. Je to dovoljeno)?
BRANKA, tistih 49 KG me ni tako sokiralo, pa ves zakaj?. V obdobju mojega 20.-24. leta sem jih sama imela pri visini 172 cm 47. In tedaj sem se pocutila odlicno, vse sem lahko oblekla. Res je, da so mi punce na faksu govorile, da tako suhe si pa res ne zelijo biti, jaz pa sem mislila, da so mi zgolj nevoscljive... Ko danes gledan fotografije iz tistih casov pa moram priznati, da so imele kar prav, tako cisto malo
.Imela sem pa 2 recimo problemcka zaradi nizke teze: brez poustra sploh nisem mogla sedeti, ker so me bolele kosti; pa visok pritisk sem imela. Ceprav si danes ne zelim vec take kilaze, sem tisti punci vseeno kar malce po domace fauuuuuuus.
. Tebi pa privoscim, da si tako zadovoljna s svojo postavo, ves! Seveda se nadejam, da bom tudi jaz cez slabe 3 mesece. Si ne mores misliti kako dober cas sem izbrala, ker grem v Grcijo septembra in se moja dieta konca na 4. dan dopusta, idealno ne, ker se tako na morju ne bom mogla zrediti: Yupee!
Jamie Oliver