Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

5. mar 2004 18:33

Punce, knjiga bo kmalu, kajti danes sem dobila položnico za plačat ! Končuje se moj sadni dan.12 dan LP Rmeli

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

6. mar 2004 7:52

Jaz sem pa danes dobila položnico, tako, da bo jedilnik kmalu. No, jaz sem končala s petnajstim dnevom, danes je sadni dan. V šoli imamo delovno, tako, da bom lažje zdržala prvi del dneva. Ali mogoče kateri dieta vpliva na količino spanja? Že tako ga ne potrebujem dosti, zdaj pa kar precej manj spim. Ne vsako noč, a kar pogosto. Lp Irena

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

6. mar 2004 10:02

Res se opravicujem, a bi vseeno lepo prosila, ce mi ena pove za kaksno knjigo gre,ali kam naj pogledam. Me zelo zanima. Hvala. Hema

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

6. mar 2004 13:23

Naročile smo knjižico pri Katarini d.o.o. iz Ptuja, kjer so zbrali jedilnike za našo dieto. Bomo sproti kaj napisale iz nje, ko jo dobimo, da bo vsem lažje, kajne Aiwa! Lp Irena

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

6. mar 2004 15:04

Tako ste me navdusile, da sem se se sama odločila za to dieto, in imam danes za kosilo pecenega piscanca z brokolijem in skledo solate. Mislim da zelejavo lahko jes zraven mesa in se solato kajne? Mam kr nekej kilogramov viska, in upam da bom imela moc in voljo da se jih znebim. Marjeta

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

6. mar 2004 20:38

Irena, jaz sem ze tudi videla, da lazje zjutraj vstajam! Moj sin vedno bolj zgodaj vstaja (danes ob 6ih), pa ni bilo nic hudega tudi meni vstat. Danes zakljucujem prvi cikel. Na sadni dan sem jedla samo 3x (prvi obrok je bil sok grenivk + "trdno" sadje za kosilo in vecerjo), najbrz pa je k temu pripomoglo to, da nisem bila doma in razmisljala o hrani. V tem casu mi je slo dol 2,5 kg (pa je treba racunat na to, da je jutri polna luna in da se tekocina nabira v telesu - cez par dni se naj bi to precej poznalo). Drugace se ti kilogrami se ne vidijo na telesu, se pa cisto drugace pocutim. Vztrajajmo se naprej! LP, Sycia

vale  

član od: 14.8.2003

sporočila: 51

7. mar 2004 10:17

ODGOVOR ZA TRAVIS: Sama sem velika 1,67m in sem imela 64kg, v enem mesecu sem prišla na 59. Vale

Nikica  

član od: 1.3.2004

sporočila: 14

7. mar 2004 22:15

čao punce, danes je moj 4. dan in vaga kaže 2 kg manj juhej....jutri bo pa piščanec z zelenjavo in solata...hvala marjeta za idejo zelenjavo lahko ješ, če je sveža celo v neomejeni količini lp

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

8. mar 2004 6:14

Dobro jutro punce. Sem spet tu. Imela sem sadni vikend. Saj je kar šlo, ampak očitno je res nekaj na tej polni luni, da se voda zadržuje v telesu al kaj. Iz sobote na nedeljo sem šla eno kilo dol iz nedelje (ko je bila polna luna) na ponedeljek pa nič! Sem bila kar malo razočarana. No ampak zdaj je mimo in bo šlo verjetno kar lepo dol. Ja tudi jaz sem dobila položnico od Rine in po moje bo treba še kakšne 14 dni počakat. Potem pa bom tudi jaz recepte prispevala. En lep pozdravček. Aiwa

Travis  

član od: 22.10.2003

sporočila: 2

8. mar 2004 7:28

VALE hvala! Ista višina. Samo, da sem v enem mesecu iz 62 prišla na 60. Čez magično mejo pa se tudi že počasi nagiba. Juhej!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti