Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Nikica  

član od: 1.3.2004

sporočila: 14

12. mar 2004 16:14

tanja mislim da ne bo konec sveta če si boš nardila solato z čisto malo malo olja... drugače tudi jaz nisem ljubiteljica sadja ampak mi pri tej dieti ful paše probaj mogoče bo pa šlo...

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

12. mar 2004 16:54

Moram povedat,da je danes bilo moje OH kosilo ful dobro( kruhov štrukelj in solata). Komaj čakam zvečer. Ne vem kaj naj na hitro spečem od peciva. Čokolada me pa že čaka! jutri pa sadje, tako kot ti Tanja, s to razliko, da bi ti jaz dala dve solate za gajbo jabolk. LP Rmeli

Nikica  

član od: 1.3.2004

sporočila: 14

12. mar 2004 21:24

rmeli, kako pa narediš kruhovo štruco? lp

Rmeli  

član od: 5.2.2004

12. mar 2004 21:36

Nikica, poglej v bazo pod priloge 3302 od Tjance.Jaz sem na olivcu prepražla še malo pora zraven čebule. Super, ti rečem ! LP

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

13. mar 2004 8:41

Včeraj so bile za večerjo tako težko pričakovane tortice. Ker sem delala do poznega, je šel moj fant v slaščičarno in mi jih je prinesel kar 4 različne. Seveda sem od vsake poskusila le košček tako, da je na koncu zneslo za en kos. Moram priznat, da sem prve tri grižljaje uživala, potem pa me je kar zaštopalo, tako cukrano se mi je zdelo. No, danes pa...sadni dan... Držte pesti. Čau vsem in uživajte, če niste v službi tako kot jaz.... TanjaG.

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

13. mar 2004 9:10

Živijo! Tanja, jaz sem tudi v službi. Sem si morala malo pavze vzet. Da greš na forum malo pofirbcat,jemljem kot počitek. Danes imam belj.dan. Doma bomo kuhali govejo juhico. Tako da bo za kosilo juha, kuhana govedina, solata in nekaj zraven za prilogo. Sigurno bo dušena zelenjava (mešana), pa verjetno skutini knedli. Lepo se imejte. Pa kakšen sončen žarek vam želim. Lisička

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

14. mar 2004 20:50

Punce, kje ste danes? Jst sem imela prvo krizo, na sadni dan. In sm pojedla en drobcen (2 x 2 cm) košček peciva, ki sem ga včeraj spekla. Mislim, da mi ne bo škodoval, kaj pravite. Zanimivo mi pa je, da niti nisem veliko pila, na wc sem pa kar naprej hodila. Povejte kaj novega, no LP, Sycia

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

15. mar 2004 8:43

Koooooomiiiii čakam knjigiiiicooooo! Natasa

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

15. mar 2004 9:08

Hojla! Pa smo spet tukaj. Vikend kar prehitro mine.Kako ste kaj. Kaj krize? Meni je morala tako padla, da kar hodim po njej. Pa ne zaradi hrane, ampak kar tako. Dejmo, dejmo punce, mal čveka. Lisička

PACKA  

član od: 23.9.2003

15. mar 2004 9:31

Živjo punce! Spremljam vas in prebiram vaše misli in pogovore. Zelo lepo. Veselim se vsake kilce, ki jo izgubite. Ne zdi se mi pa fer napeljevanje h grehu!!!! Bešamel ?????????!!!!!!(KOLIKO MAŠČOBE???) Zelenjavca prepražena na oljčnem olju???????!!!!!! Komu mečete pesek v oči? Sebi al tudi ostalim, ki bodo zakorakale po isti poti? Pa bo uničen trud enega tedna! Punce, pa vsaj v glavnem cele dneve samo razmišljate kaj boste jedle! Pojdite na sprehod po trgovinah, poglejte barve, ki se nosijo letos, kupite si tulipanček, mimozo..... in nehajte mislit na lonce. Poglejte sadje. Poleg jabolk je še dosti drugega sadja. Ozrite se okoli sebe in ne mislite samo na dieto. Po moje se preveč tehtate. Tehtanje je varljivo. Prehitro lahko izgubite voljo, ali pa vas izgubljene kilce povlečejo v nepravilno prehranjevanje. Že sedaj grešite, kako vam bo uspelo po dieti obdržat pridobljeno težo? Hujšanje naj bi bilo spreminjanje prehrambenih navad, ne pa mučenja organizma in okolice! Ja, malo sem vam jih napela. Pa ne mislim nič slabega. Rada bi vas obvarovala pred razočaranjem, vas zadržala na pravi poti. Ne dajte se! Še enkrat preberite dieto, razmislite o živilih in predvsem razmišljajte v katero skupino pašejo živila, preden jih kombinirate! Zunaj sije sonce, zato z dobro voljo naprej! PACKA Sporočilo je spremenil(a) PACKA dne 15. mar 2004 09:32:48

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti