Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Nikica  

član od: 1.3.2004

sporočila: 14

11. mar 2004 19:11

kmalu bo tu več receptov kot v knjižici ki prihaja. Danes imam sadni dan in sploh nisem lačna. sem pa malo zaskrbljena ker kile kr stojijo. Jutri bo moj deveti dan, tole res hitro mineva... pridne bodite še naprej... lp

Loti72  

član od: 11.1.2004

sporočila: 4

11. mar 2004 20:44

Nataska, verjetno si me narobe razumela! Na vsake 4 dni, ko se tehtam - na beljakovinski dan, me je manj za 1kg, če sem res pridna in dosledna. Danes sem si šla kavbojke zožat v pasu. Je prav dober občutek! Lp

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

12. mar 2004 7:09

Ko vas berem sem kar lačna ratala. Men se je tudi teža ustavila. Ueeee!!! Krompirjev golaž? Mnjam... obožujem krompir in krompirjev golaž je res dobra ideja. Ampak ga bom en dan prej naredila, ker nimam časa ko pridem iz službe pa še boljši bo. Danes imam beljakovinski dan. Eno fajn mešano slolato iz razne zelenjave si bom naredila in hrenovko na žaru popekla. Zraven pa kakšen crispy namesto kruha. Od kar tako malo kruh jem se mi ga sploh ne splača imet, ker splesni. Komi čakam, da domov pridem. Lp Ps.: petek je! Jupi! Se bom jutri lahko spet malo naspala. Lp Aiwa

akurin  

član od: 11.4.2003

sporočila: 153

12. mar 2004 7:23

Nataska in Lisička hvala bom poskusla skuhat brezmesni krompirjev golaž na škrobni dan. Pa še kisle kumarice zraven - zanimivo. na hrenovke pa sem prav pozabla. dobrodošla sprememba po jajcih zrezkih in siru. čao anita

aiwa  

12. mar 2004 7:49

A ne? Jz obožujem hrenovke in bi namesto mesa lahko vedno jedla hrenovke. Za jutri si bom pa tudi jaz privoščila krompirjev golaž s kislimi kumaricami. Tudi jaz še nisem slišala za tak golaž ampak sigurno je dober. Krompir obožujem in kisle kumarice tud.... njam. Oh.... Aiwa

631141  

član od: 14.11.2003

sporočila: 612

12. mar 2004 8:47

Spremljam vas ze dalj časa, diete se pa držim od 1. februarja. Shujšala sem za 5 kil, čeprav sem za pusta tudi malo grešila. Počutim se dobro, pa tudi sadni dan mi kar gre, samo tisti 29. mi ni uspel. Zanima me pa, kaj mislite da bi skuhala za škrobni dan joto: kislo zelje ali repa, krompir in fižol. Lep pozdrav, Klavdija

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

12. mar 2004 9:13

Živijo! Kako sotrpinke? Danes imam sadni dan. In ravnokar sem jabolka zglodala. Ta sadni dan imam kar rada, ker imam tudi sadje zelo rada. Se moram kar malo pazit, da ga ne pospravim preveč. Vesela, sem, da vam je recept za krompirjev golaž všeč. Klavdija, mislim, da tudi jota za škrobni dan ne bi bila napak. Seveda kralj živali ne sme notr plavat. Vidim pa, da brez telovadbe in gibanja ne bo nobenega pravega haska. Pri hrani se lepo držim, ker pa imam zdaj v službi gužvo in sem kar prilimana na stol cel dan, se mi pa potem pozna, ko kile kar mirujejo. No zdaj grem pa delat. Lep dan vsem! Lisička

aiwa  

12. mar 2004 9:20

Jaz imam tako službo da moram non-stop laufat sem ter tja in sem potem čisto zmatrana, ampak kakšna konkretna telovadba pa to tudi ni. In potem grem popoldne še na predavanja in spet sedim. No ko bo konec teh predavanj bom spet malo laufala al pa s steperja prah obrisala. Jota.... same dobre ideje ženskice... Škrobni dan je res fin... same dobrote. Mal mi zmanka idej na oh dan. Pice brez sira ne maram, makaronov na sto in en način se pa tud naveličam. Kakšna ideja za kosilo? Nazadnje sem imela makaronovo solato, pred tem makarone v zelenjavni omaki.... dost mam teh makaronov! Lp Aiwa

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

12. mar 2004 9:50

Živijo punce ! Jaz imam pa danes OH dan in sem se odločila, da naredim kruhovo štruco ( iz baze), za ostale zraven še zrezke in pa veliko skledo solate. Mislim, da bo to šlo, a ne ?Testo za pico je kot kruh, tako da mislim, da ne bom glih grešila. Za zvečer pa ne vem kaj naj si privoščim.Čokolado vsekakor ! Pa še to. Mislim, da si bom morala omisliti novo tehtnico, ker jaz se sicer bolje počutim, kavbojke gredo tudi lažje gor, ta presneta vaga kaže pa skoraj več kot manj. Nemogoče ! Če bo tako, bom še voljo izgubila!!! LP Rmeli

vale  

član od: 14.8.2003

sporočila: 51

12. mar 2004 10:42

Najbolj se pozna 90-dnevna dieta po tretjem tednu ... jaz sem se je strogo držala 1 mesec, sedaj se je ne držim več po dnevih, ampak pazi da ne mešam šrkoba z beljakovinami in podobno, ter sem sedaj v treh tednih shujšala še za 2 kg. Aiwa hrenovke, posebna salama, ipd. ma ful maščob, tako da je bolj jesti pusto meso. Aiwa za OH dan ti priporočam zelenjavno lasagno ali pa kanelone. Lahko si narediš tudi sadno pito. Rmeli ne gledat na tehtnico. Boljše je da si meriš obseg trebuha in bokov, ker boš vsekakor bolj motivirna kot pa če boš tehtnico gledala. Punce vztrajate, res se splača. Tako lepo je, ko kar eno jutro ugotoviš, da so ti hlače ful prevelike in da pas zategneš dve luknji več ... Vale

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti