17. mar 2004 7:38
Rmeli, mene nisi užalila. Jaz dnevno prebiram forum in vas vse nepristransko spremljam. Ker vem kako težko je, sem vas želela le opozoriti, da uporabljate pri kuhi maščobe, ki pa bi jih z lahkoto izpustile. Meni se ni zdelo uredu, da na eni strani strašno trpiš, ker se odrekaš (hujšaš) a na drugi strani nosiš v usta maščobe, ki jih zares ne potrebuješ. Želela sem le povedati, da se zelenjava lahko prepraži brez maščobe, in opozoriti na kombiniranje živil. Če je škrobni dan, naj bo škrobni, če jeste OH, jejte le to. Več kot žlička olja v solati, že načenja rezultate. In rezultat? Malo izgubljenih kilogramov.
Pa še to. Moja najboljša prijateljica je prav tako na dieti. Dnevno spremlja naš forum, v njem sicer ne sodeluje. Primerja svoje jedilnike z vami. Odločila se je, da ne bo nič grešila in da se bo strogo držala diete. Jaz jo močno podpiram in ji pomagam sestavljati jedilnik. Rezultati so za enkrat fantastični - na videz, ker se je odločila, da se nekaj časa ne bo tehtala. Popolnoma je izločila maščobe - razen treh kapljic olivnega olja v solati. Olje zamenja z balzamičnim kisom.
Rmeli, kar se pa tiče tvoje samozavesti: bodi ponosna nase! Veličina človeka ni njegov izgled, temveč njegova osebnost. Dvigni glavo in poglej okoli sebe! Ne glej ljudi kako izgledajo, temveč kakšni so kot osebnosti. Poglej se v ogledalo, si reci da si lepa in pojdi naprej z dvignjeno glavo. Izpusti maščobe in naslednji mesec boš že dosti bolj samozavestna!!!!
Lep pozdrav in veliko volje v današnjem sončnem vremenu!
PACKA