Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

8. mar 2004 12:19

Aiwa, priznam, da tudi meni ni povsem jasno. Npr., ko sem delala gobice in čebulo, sem dodala eno žličko kisle smetane za zgostitev na beljakovinski dan ( da sem se vsaj malce pocrkljala), lahko bi pa dodala tudi v obrok s krompirjem ali testeninami. To je iz članka iz Rine, ki je star več kot leto dni. Mogoče je to tako, da v takšni majhni količini ne škodi, mleko in ostali mlečni izdelki kot dodatek k krompirju škodijo le sladkornim zaradi GI in seveda pri hujšanju. Bomo videli, če bo še kakšna razlaga od drugod. Lp Irena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

8. mar 2004 13:15

Ja maš prov. Bomo vidli če nas bo kdo razsvetlil. Vsak drugače pravi in men ni nič jasno. Jaz se držim tko kot mislim da je prav. Oz. zdaj se držim tistega kar ja za to dieto predpisano. Lp, punce držte se! Če si priden in se držiš je zmeri lažje. Aiwa

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

8. mar 2004 14:45

NJAM, gobice in čebula v omaki.... sploh nimam idej tako dobrih. Imate druge še kaj takega na zalogi? Kot da ne znam več kuhati- le točno tisto kar piše: na beljakov.dan le ali zrezek ali sir, ali jajca.In na škrobni dan nekatere samo popečejo etin prebranec- je ful dobro.

ula1a  

član od: 8.3.2004

sporočila: 1

8. mar 2004 18:52

Za Aiwa Rada bi ti povedala, da je smetana maščoba in ne beljakovina. Najbrž je zato nevtralno živilo. LP. Ula1a Urška Lah

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

8. mar 2004 20:34

Nataska, vse najboljse! Jst bi se na tvojem mestu tud pregresila. Najbrz je bilo kar prav, da si si privoscila. Ja, smetana spada po neki teoriji pod mascobe. Vsaj tako pise v knjigici od ZELENEGA kozarca, ki je nemenjen hujsanju. Tega vedno uporabljam, zdaj pa vso mozno vodo pijem iz njega. Ti kozarci so posebej programirani, saj jih najbrz poznate. Vsak dan sm bolj vesela. JUHUHU! Jst sm bila danes recimo na poti cel dan in sem si vzela s seboj eno banano (ker je najmanj problemov z njo) in poprazeno ciceriko, ki se jo je kot ... recimo: smokije. Problem je le, da smrdi, ko jo odvijes. Ciceriko skuhas, odcedis; v ponev das zlicko olja, vanjo streses ciceriko jo dobro postupas s cilijem in podobnimi zadevami in na malem ognju nekaj minut prazis. Lustno. Pa se to naj bi bila edina strocnica, ki ne napenja. LP, Sycia

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

8. mar 2004 21:11

Živijo punce! Vidim, da se nisem samo jaz pregrešila čez vikend. Ko že misliš, da bo šlo končno naprej brez kakšnih večjih "udarcev", pride kakšna mama ali teta z polnim pladnom peciva ali pa pregrešno dobro orehovo potico. Pa ko bi bil vsaj samo ene sorte!!Neeee!! Kar pet različnih, pa vsak enostavno božanski!!!!Pa se zdrži, če se moraš! Sem pa danes jedla samo sadje in zelenjavo, ko je moj OH dan in se nalašč nisem tehtala. Zdaj pa moram biti bolj resna. Vse druge boste shujšale, jaz bom imela pa dolgi nos. To pa ne !! LP Rmeli

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

9. mar 2004 6:51

Men se je kr ustavlo. To ni fer. Zdej morm bit še bolj stroga. Sej bo šlo. More it. Zaspana sem Tako da bom kasneje kaj napisala. Lp Aiwa Iva Schwikart

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

9. mar 2004 8:05

Danes se že bolje počutim.....sem včeraj jabolčni kis zmešala z vodo in spila pred kosilom tako, da se je zgodila revolucija v mojem prebavnem sistemu in je šlo vse od vikenda ven...super. Jaz se ne vagam vsak dan ampak enkrat na teden....je bolj vzpodbudno. Lep dan vsem skupaj Natasa

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

9. mar 2004 8:10

Aiwa, vstrajaj! Ravnokarsem se tehtala in po prvem tednu diete sem lazja za 2.5 kg. Pri 108kg na zacetku se to sicer nic ne pozna. Ce pa pomislim kaksen kos mesa bi dobila v trgovini(za 2.5kg) sem pa kar malo ponosna sama nase. Sinija si se ze stehtala? Jaz bom danes cel dan dobre volje, pa se pregresit se ne morem in ker imam sadni dan. Drzite se punce!!! Hema

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

9. mar 2004 8:21

Aiwa, ne boj se. Čist v redu je, ko se ustavi. S tem, ko boš bolj stroga, boš večkrat lačna. Telesu moraš dati hrano in tudi možganom. Vse je v redu. Saj bi ti še kaj vzpodbudnega napisala, pa bi izgledalo nekaterim čudno. Ampak nekaj je res; VSE je v glavi. Ko zjutraj vstaneš, si reci, da bo današnji dan spet eden uspešnejših, da bo tako, kot mora biti in ne počni neumnosti s stradanejm. A bo šlo? Lp Irena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti