Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

9. mar 2004 8:38

Hvala, enkratne ste. Seveda bom vztrajala naprej in stradat se tud ne mislim. Ja prav imaš irena vse je v glavi. Pozitivno se moram naravnat in gremo naprej. Ne vem kako nej se odvadim da ne bom vsak dan na tehtnici!!! Čist avtomatično zjutrej ko vstanem in se umijem gor stopim. Nč treba jo bo nekam skrit. Pa počakat da bo en teden mimo. Ja sej se bom potrudila. Lp Še enkrat hvala za vso spodbudo!!! Jupi! Sem že čist vesela! Aiwa

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

9. mar 2004 9:08

Kr naprej punce :) sem prov vesela za vse :) zej pa mene nekej muci .. v soboto sem naredila zelenjavno rizoto in solato ( je to vredu) vceri sem pa mela za vecerjo 3 koscke peciva (malo manjsi kot je toast) pa rebro jedilne cokolade. To ni blo prevec a ne da ne? :) Donc mam pa sadje, jabolka za zajtrk, pomarance za kosilo, pa nekej za večerjo. Ali je mogoče kej narobe ker jest nekak ne morem se kruha pa juhe jest za kosilo, ampak samo pijem vodo? Hvala za vzpodbudo in nasvete punce, pa držte se ! Marjeta

dzeljan  

član od: 4.1.2004

sporočila: 79

9. mar 2004 10:12

Zdravo dekleta... sem nova in navdušena članica tega foruma... Ko sem prebrala vaše zapise sem se odločila da se pridružim (pa še fanta sem zvlekla sabo v dieto - čiso nič mu ne bo škodilo...). na srečo je zunaj še vedno zima, tako da lahko svoje zimske "pridelke" skrivam pod ohlapnimi puloverji in se resno lotim dela preden se sneg stali. Danes je moj drugi dan in se ne morem odločit - al bi tale prevbranac, ki je tako lepo opisan v novih receptih ali pa zelenjavno rižoto... vem pa da bom (enkrat kmalu) naredila čičeriko tako kot predlaga Sy, saj se sliši fantastično... sam se moram spomnit in jo namočit en dan prej. nekaj me še zanima o škrobnem dnevu - OK lahko se je sojo - se potem lahko je tudi sojine zrezke? Je potem možno kosilo - sojini zrezki, zelenjava in fižol pa še kos kruha (če prav razumem lahko kos kruha h koilu in večerju razen (seveda) pri sadnih in vodnih dneh... LP Dzeljan

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

9. mar 2004 10:32

Čao, punce! Lep pozdrav novima članoma. Očitno smo vsi dobili voljo za hujšanjem s temle debatiranjem. Res je lažje, če nas je več. Pa še pojamraš lahko. Zdaj vas moram pa nekaj vprašat. A je v redu, da ješ tudi 6x na dan sadje? Jaz si ga namreč razdelim na več obrokov. Najprej za zajtrk eno do dve jabolki,ki niso hudo velika, okrog desetih drugo sadje (banana), za kosilo ob dvanajstih dva kivija, ob dveh kakšno jabolko, okrog štirih do petih pomaranče, za večerjo pa spet sadje. Tako ne čutim lakote.Včeraj sem imela namreč sadni dan, pa sploh ni problem preživet ga. Danes bomo pa piško za kosilo jedli in veliko skledo solate. Nimam vsak dan juhe, pa pijem samo vodo po kosilu. Na vagi se mi pa pozna od začetka do sedaj (dober teden) 3 kile manj. Juhuhu! Veš Hema, tudi pri mojih 100 kilah se ne pozna veliko, ampak vsaj začele smo zbijat. Res pa je veliko v glavi. Lepo se imejte! Minca

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

9. mar 2004 10:43

Živjo! Ja, sem se stehtala. Imam 2 kg manj in sem kar vesela. Stehtala se bom spet naslednji torek, po 14-ih dneh. Lisička, mislim, da ni s šestimi obroki sadja nič narobe. Le da ne mešaš različnega sadja skupaj in da je razmak med obroki. Jaz imam tudi danes sadni dan in to drugi, ane Hema? Bo šlo, bo. Če sem preživela enega, bom pa še vse naslednje. Pogum, deklata in en fant. LP Sinja

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

9. mar 2004 11:04

Tale sadni dan mi sicer cisto odgovarja, samo nekaj me pa zanima. A si lahko pripravim solato s korenjckom in svezo papriko? Sinja, a ni fino pogledati na tehtnico ko kaze manj, Predstavljaj si da bi kazala toliko vec. To mi da nov zagon. Hema

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

9. mar 2004 11:30

Hema V sobota sem imela sadni dan. Pojedla sem ga malo, saj nisem bila niti lačna. Popldan sva šla z mojim malo gledat kolesarska oblačila in postal je lačen. Jedel je običajno hrano, jaz sem si pa vzela belo in rdeče zelje, sojine kalčke in seveda malo oljčnega olja in jab.kisa. V moji glavi mi pravi, da se nisem pregrešila. Nataska Ali kis pred kosilom res pomaga? Koliko prej ga moram popiti? Do petka nisem imela problemov, ampak zadnje dni nisem šla ( saj veš kam) in se mi kar malo pozna. Hvala za odgovor Lp Irena

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8899

9. mar 2004 11:38

Ojoj, to pa ni dobro. Doma imam knjigico o jabolčnem kisu. Jutri ti sporočim čigava je. Jaz nisem mogla verjeti, da je jabolčni kis resno tako .... Kot sem že enkrat navedla, vsako jutro na tešče popijem 2 dl mlačne vode, špric jabolčnega kisa in žlico medu. V knjigi navaja, da tisti, ki hujšajo - pred vsakim obrokom 1,5 dl mlačne vode in žlico-dve jabolčnega kisa. Prebava enkratna. Pozdravček

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

9. mar 2004 12:03

Okidoki BRAVO!!!!! Ti kar malo zavidam. To mi daje upanje da bom tudi jaz cez 2meseca pisala podobno. Hema

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

9. mar 2004 12:22

Sicer sem že prakticirala ob hujšanju kis z medom in vodo zjutraj na tešče, ampak ob tej dieti ne upam zaradi medu. Vsako jutro pa itak obvezno popijem 2,5 dl vode iz modrega kozarca in obvezno pred obroki doma, v službi pa imam kar plastenko vode, tako, da približno vem, koliko je popijem. Okidoki, čestitam!!! in hvala za namig o vegetarijanski smetani. Sem že pozabila, da sem bila šest let tudi jaz. Ampak nekaj je, v vseh je sladkor, samo v eni ni in se jo zelo težko dobi. Jo bom že našla, ker je boljše kot druge sestavine za zgostitev. V vsako jed pa že ne bom dala čebule, a ne? Lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti