11. okt 2008 15:14
Ve ste pa pridne. Ko to berem, se mi zdi, da sem ena taka lenoba...
Jaz sem danes bolj tako ležerno - spat smo šli čez polnoč,smo se poslavljali od enega prijatelja, ki gre za tri mesece v Iran delat neko raziskovalno nalogo, zjutraj sem najprej s taščo spila kavo, potem šla peš na bližnji hrib, z možem, za tem zajtrk, pa skupaj po en večji nakup, potem na terasi malo posedanja ob dobrem konjaku, sin nama je prinesel kebab, da preživimo do poznega popoldneva, ko bo svak pekel ribe, ki jih je tašča prinesla z morja. Hčerka je s teto v Avstriji, sta šli kupit kaj za oblečt, ko se vrneta, bomo jedli. Obsedeli bomo pri mizi in kakšnega spili, se nasmejali, obujali spomine na našega dedija, ki je pred letom dni umrl, potem pa zvečer mož pred TV zaradi tekme, jaz pa še ne vem, kaj bom počela. Mogoče bom pospravljala shrambo ali pa listala revije in knjige ter delals eznam za peko božičnega peciva.
Jutri pa gremo ven na kosilo, potem pa jaz v službo in oddežurat, sem menjala kolegico, ki ima majhne otroke in si je zaželela prostega vikenda.
Veri - glede vožnje otrok. Če je to razvajanje, potem sva oba najine otroke res razvajala do onemoglosti. In mi ni žal niti ene same vožnje. Samostojnosti sta se pa učila tudi drugače.
In tudi v srednjo šolo sva jih vozila - zakaj pa ne, če smo šli od doma v istem času in v povsem isti smeri? Domov sta pa hodila z avtobusom, to pa ja.
Nam se je izšlo. Če ne bi bilo možnosti, bi se že drugače organizirali, tako se nam je pa to zdelo najbolj primerno. Vsak pač po svoje.
Mamamia
mamamia