8. apr 2013 10:05
Kriznana, moje iskreno sožalje
MBrando, hvala za prijetno branje, mi je prasketanje tvojih polen, ogrelo dom in dušo
Trixi, želim ti, da s sinkom, čimprej okrevata in da se vam začne bolj mirno leto
SOBOTA: preživela sem čudovit, sončen dan na Krasu. 2x na teden hodim zvečer za eno uro na rekreacijo in 30 deklet, vse imamo 60 +++ in se imenujemo "Čenče " smo šle letos malo prej na zaključni izlet sezone, perfekten, čudovit dan sem preživela.
NEDELJA: plan je bil, da se z možem odpraviva za teden dni na vikend v hribovito Poljansko dolino, pa se je že navsezgodaj vse izjalovilo. Preživela sem na urgenci UKC Ljubljana z mojo ljubljeno mamo. Ona je ostala v bolnišnici, jaz sem se vrnila domov. In potem, pozno zvečer sva se z možem vseeno odpravila...
PONEDELJEK: po neprespani noči sem se zgodaj spravila na noge, brez kakršnega elana bom nekaj sčarala za zgodnje kosilo, potem se odpraviva na obisk v bolnišnico v Ljubljano in se nato zopet vrneva nazaj v ta mir in tišino... zunaj se sonček kaže, ptički žvrgolijo, vsenaokrog je pa še vse sneženo
babka1951