30. jan 2013 5:29
Že vse od petka sem v raznovrstnih peki projektih, saj sem na obisku pri starših,katere razvajam po svojih naj naj močeh in obratno. WICKED
Od sobote spekel RAHLE KOKOSOVE piškote I, ROŽIČEVE kifljčke, KOKOSOVE piškotke II, LEŠNIKOVE lunice, danes pa še eno SKUTINO-JOGURTOVO pecivo iz baze, ker pride na kosilo dolgo izgubljen "sin", oz. nesojen brat ali po domače v OTROŠTVU MOJ NAJVEČJI ZAVEZNIK, PRIJATELJ in brat katerega mi je mama hotela podariti a jima z očetom ni nikoli bilo dano.
Včeraj še opravil veliko krožno šetnjo via TRIJE KRALJI, a se sredi obrnil, ter po cesti do VELIKEGA TINJA, nato pa gledanje španskega trilerja in dremanje ob zvokih pokajočega lesa v kaminu.
Zvečer pa čajček, kokosov piškot, scones in branje 2 projektov naenkrat ( Zadnji Maov plesalec ter 5 Prijateljev ) + spremljanje svetovnih popopranih novičk na POP TVju.
V pričakovanju nove JANE, da vidimo tisti famonozni intervju in prekipevajočo srečo v samem političnem vrhu...
Sedaj pa pomivanje posode, poslušanje radia, skrbenje da ogenj v kaminu ne ugasne ter predpriprava za peko peciva. Pol pa šetnja, pakiranje, zaplenitev zelenjave moji dragi maman in po kosilu do TETKE SKUTE po novo KILCO NAJ NAJ SKUTE, pol pa via MB....
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---