Kaj danes delamo?

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

17. jan 2013 14:57

Uf Darjuška res čuden dan. Upam da se vsaj lepo zaključi

 

ANJA

kvačkarica  

član od: 30.6.2012

sporočila: 537

17. jan 2013 15:12

Dan se prične z nič dobro novico- na včerajšnjem razgovoru za službo, nisem imela sreče. No, očitno jim ni bla všeč moja ura rojstva, so me povprašali po njej. Ne vem v čem je bistvu, a zdaj  že astrološke karte izdelujejo, da vidijo koliko si primeren za njih? Zjutraj že ob 7 zaključim z kosilom, da kasneje ne ropotam, ko dragi po napornem 12-urnem pluženju leže k zasluženem počitku. Pol pa malo solz razočaranja, samoopogumljanja in gremo naprej......

kvačkarica

NaturensGalleri  

član od: 8.12.2007

sporočila: 272

17. jan 2013 15:49

Joj, kvačkarica. škoda upam, da bo na naslednjem razgovoru več sreče

Pri nas pa kidamo, kidamo, kidamo..čez noč nam je nametalo 15 cm novega snega, tako da smo že ob 6h zjutraj noreli okoli z lopatami, ker je mami morala it v službo..in bela nadloga še vedno ni prenehala, tako, da nam verjetno še kakšna runda fitnesa ne uide. Zdaj si pa na hitro skuham kosilo, potem pa me čaka učenje, ki se ga niti malo ne veselim. Ah ja, bo že.

NaturensGalleri

krinolina  

član od: 29.5.2009

sporočila: 130

17. jan 2013 16:26

Današnji dan se je začel malce zaspano...po včerajšnjem popoldanskem šihtu, malo premalo spanca za današnjega dopoldanskega, ampak dobra kavica in se hitro zbudiš...:)

V službi veliko klepeta, tudi dela  in se obrne ura kot bi mignil...Doma me je pričakalo dobro kosilo in dobra kavica....tudi s klepetom...tega ni nikoli preveč...;)

Risanje in barvanje z malo pupiko...trenutno mi je pobegnila....ostane pa še mal časa za odklop...:)...

Lep dan vsem skupaj...

krinolina

kvačkarica  

član od: 30.6.2012

sporočila: 537

17. jan 2013 17:46

Dajte no, pa vsi se pritožujemo nad zimskim fitnesom. Poglejte kolko let, ga že nismo imeli toliko kot letos. Večina pravi, da se pozimi zredi, pa sedaj imate idealno priložnost, da do tega ne pride in to brezplačno. Nam na podeželju pa pomaga ohranjat kondicijo, poleti z vilami v senu, pozimi z lopato v snegu..., kar je pa tudi nekaj vredno!

kvačkarica

darjuška  

član od: 4.7.2005

sporočila: 1188

17. jan 2013 17:52

anja je napisal/a:

Uf Darjuška res čuden dan. Upam da se vsaj lepo zaključi

 



ANJA

 

zaključil se je danes z maminim zlomljenim rebrom - kot, da ni bilo dovolj, da je zaradi viroze na božični večer med kuhanjem večerje padla v nezavest in potegnila na sebe segret pekač Silex in dobila globoke opekline po rokah in kolenu in jo sedaj vozimo tedensko na polikliniko. Upam, da jo je to sedaj izučilo, da vsega pač ne more narediti sama in ni nič narobe, da kdaj koga prosi tudi za pomoč, ker nas noče obremenjevati po nepotrebnem. Samo take smo pač mame, ki hočemo ustreči vsem okrog sebe, na sebe pa največkrat pozabimo.

 

Mlajša hči je šla danes v šolo po enem tednu, starejši pa gre tudi na bolje.

No mene pa sedaj čaka likanje ob katerem se jaz sprostim. Zvečer pa v miru branje knjige, ker ima mož gasilski sestanek :)

 

http://www.mojalbum.com/tajda

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

17. jan 2013 19:00

Oh darjuška, zate oz. za tvojo mamo se je pa leto res slabo začelo ampak saj veš: slab začetek - dober konec

Jaz pa sem danes zjutraj (no, ni bilo prav zgodaj) pristavila govejo juho in zakurila, ko se je oboje stabiliziralo, sem šla kidat in je bilo prav luštno. Pa še dober tajming sem ujela, ker je potem kmalu nehal padat Nato sem obesila perilo, dala sušit škornje, ki so mi včeraj premočili, malo pogledala na forum in dokončala kosilo. Sledil je sprehod s kužico, ko sem prišla nazaj pa sem z veseljem kosilo tudi zaužila. Potem sem malo počivala, zdaj pa me čaka še dokončno pospravljanje kuhinje. Potem pa dosti za danes - samo še pred tv

Kvačkarica, očitno tudi jaz nisem imela sreče

JJ

kvačkarica  

član od: 30.6.2012

sporočila: 537

18. jan 2013 8:36

JanisJoplin, sem spet v akciji! Po prvem občutku in zelo pozitivnem odzivu iz strani delodajalca, sem bla skoraj 90%, da se moje muke zaključujejo. Zato, me je toliko bolj vrglo.....ampak, da te vpraša po uri rojstva. Ob naslednjem razgovoru sem pripravljena na vprašanje, glede tehnike posteljnih užitkov. No,avstrijci, so pač bolj zahtevni. Dragi po neprespani noči na traktorju spi, hodimo po prstih. Popoldan pa gremo iskat smuči, za mojega 10-letnega športnika. Me mika, da jih tudi sama preiskusim in povabim vse sosede na premierni ogled mojega prvega spusta z njimi. Na srečo mi je ostalo nekaj mavca, pri izdelavi svečnikov.

kvačkarica

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

18. jan 2013 10:42

Danes pa bolj malo delam... Pregledala sem oglase za službo - nič, gledam skozi okno, kako sneži  Verjetno bo treba spet malo skidat  Ampak zdaj ga še ni dovolj. Malo bom pospravila, potem počasi pojedla kosilo, popoldne pa imamo praznovanje - 50 let              

JJ

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti