10. apr 2013 7:24
Ni in ni šlo aja aja, saj sem bil PRESNETO lačen, pa še sanjalo se mi je o (hjooo, o čem drugem le?!?!) TETKI SKUTI. Ko sem šel odtočit, me je kar zaneslo mimo hladilnika in že sem čajno žličko zasadil v grudasto trdo skuto. NJAAAAAM. Ni da ni. Eni imate pršut za takšne dušne zadeve, jaz pa imam svojo omiljeno skuto
Tako da sem se spravil iz postelje ob 2.00, si pripravil zajtrk, ter ga dal na stran. Skuhal čaj, vzel v roke detektivko o slavnem detektivu in junaku POIROju, na krožniček en domači medenjak in domačo kokosovo kroglico, ter deko čez kolena in lepo na kavč.
Vmes malo pogledal na TV, spremljal RUDOLFA, dokončal še zadnjih 20min UMOR NA NILU (včeraj ni uspelo. Bil preveč aja aja).
Nato pa sem nekaj po tretji uri vzel iz hladilnika, včeraj pripravljeno maso za šmoren (iz pz/ržene moke).
Za zajtrk sem si naredil z dodatkom vanilije, ostalo količino pa spekel za jutršno kosilo. Dodal sem posušen pehtran in dosolil.
Ekola, takolele sem zapisal--->
Za FRIŠTIK je bil kar PZ/RŽEN ŠMOREN (namesto kosmičev) nato pa sem še spekel pehtranov šmoren za jutršno kosilo.
Sedaj samo še cvetačni pire naredim, v trgovino po špinačo skočim in današnje kosilo je urejeno.
Ekola...skrb okoli kosila gone.
Možna rahla odstopanja!
Kuhinja je že spolirana, stanovanje prezračeno, posoda pomita, pult in štedilnik obrisan, cvetača pa se že kuha...
Ups, še hitro tableto za železo vzet, se oblečt in v naravo.
Pol na kakšen čaj ali pa pride obisk k meni, sledilo bo kosilo, nato knjižnica in nove prigode HERCUL POIROTA. Park in branje knjige ne bo izostalo...
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---