23. apr 2013 5:45
Trixi je napisal/a: |
Ninja24, si bila pa pridna. Tudi jaz sem včasih kolesarila v Kamniško Bistrico, ko sem imela dirkalno kolo. S tem sedaj pa komaj do Kamnika prilezem. Mi še kašljamo, ampak počasi se že izboljšuje. Sem bila dvakrat pri zdravniku in je rekel, da bo še nekaj časa trajalo, da se ta sluz sčisti. Ta bronhitis je res nadležen. Popili smo že na l zeliščnega čaja z pljučnikom. Danes moj sin uživa na kavču in gleda risanke. Jaz mu delam družbo z likalnikom....Danes bova cel dan sama.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
|
REDKI IN LEPI SO TAKŠNI TRENUTKI! Zaužijta jih do konca.
Mene čaka (sicer samotarsko) še pol leta takšnega režima. Ampak se da...imam meni tako ljube knjige kamor bežim (ponovno bom vzel v roke LETO IN POL V PROVANSI; včeraj ravno gledam I.del ang.serije iz 90tih let, 3/4 POMARANČE, drugače pa sem čisto začaran v AGATHIE in EDGAR WALLECU), imam blizu park, blazino za mojo koščeno rit, domače kekse/peciva, podporo meni ljubljenih ljudi, piknike/roj.dneve in dejstvo da naslednjo leto ponovno zaživim na novo, obrnem novi list in pričnem na novo.
Del mojega pisanja na soc.omrežju;
"En činken prši pravijo. Simpatično....tako, nežno. Kot prelivanje barv na platnu.
Čudna noč je bila in sem kar utrujen. Nekaj časa kašljal in spreje odločitev da pred spanjem odpadejo domači piškoti/sladkiši , saj mi v tem trenutku preveč dražijo grlo in zato bolj predremam noč kot pa jo kvalitetno prespim (sploh pa ko je spanec ravno tako pomemben kot vse drugo kar me krepi in pomaga do ozdravitve) + (res neverjetno a ne, da mi gre to tako lahko izpod prstov?) v kateri sedaj max. uživam in ponovno odkrivam nekoč tako dobre in klasične dobrote pripravljene na vroče pomladanske/poletne večere (Kaj mi bodo tisoči efrov, če so mi včeraj bila nebesa ko sem večerjal žličnike na drobtinicah, zraven pa skledo motovilca s fižolo) od moje zlate mame. Pa tudi slana ali kisla hrana mi veliko bolj paše pred spanjem. Cukerčki pa ob čajankah/kofetkanju ter v prijetni družbi vsekakor ostajajo. Zvečer pa sem se jih naveličal. Prav presedajo mi...
Hvala za vse kateri mi pomagate, me podpirate in verjamete vame...
P.S: jejžeš....na pultu pa poleg krožnika, pa šalce z žitno kafico in kozarcem domače marmelade še dobrote v srebrnem "stanjolu" :>. Dobrote za pljučika, pa dobrote za želodec, dobrota za železo, pa nekaj da tu pa tam vdihnem in prevrtim pljuča xD
Super. Kot pokojna nona.
A se bova z gospodom Ežojem povezala in si frcala celofan?
P.S: AAAAAAAAAAA. Dragi moji, DRAGI MOJI; JEEEEEEEEEEEEEJ DRAGI MOJI!!! Danes prvič potopil žličko (ravno še pograbil zadnjo 0.5kg pakiranje v soboto. Jooj mi je šlo za nohte, saj mi je zmanjkalo TETKE SKUTE in do vikenda ni opcije da jo dobim) v BOHINJSKO ALBUMINSKO SKUTO in VSI ANGELI, BOGOVI, KRALJI in PRINCI KONČNO, KONČNOOOOO brez kančka laži ali zahrbtnih mislih napišem, da sem našel PRIMERNEGA in V VSEH POGLEDIH SPOŠTOVANEGA PARTNERJA (in crime)/nadomestek v primeru ko mi (redko, a se zgodi) zmanjka TETKE SKUTE oz. ko gre na knap in rabim vezni most, da prebrodim krizo in da me bele miši ne strašijo.
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 23. 2013 06:29