29. okt 2012 9:58
V petek sem imela opravke pri pediatrinji z sinom, nato pri kardiologu s hčerko, potem brzinsko kuhanje , zvečer pa mi je kar pasalo ležanje pred tv, medtem, ko je mož okupiral wc ( predpriprava za kolonoskopijo).Kuhat sem dala tudi govejo juho za soboto....
V soboto zjutraj sva z možem na hitro skočila na tržnico, potem pa sva šla na kolonoskopijo. Pregled v Diagnostičnem centru Bled v Ljubljani brzinski. Izvidi, kar ok, ostalo bomo še zvedeli. Ker je bil možek kar v dobrem stanju sva šla k Krušiču po konjsko salamo, nato pa v Pitarello po ene čevlje zame in še na kavico v Zvezdo, kjer imajo navite cene.
Kosilo je bilo hitro in potem malo počivanja. Mož si je privoščil popoldanski počitek jaz pa sem pospravljala kuhinjo, prala....Zvečer smo igrali Človek ne jezi se, potem pa prestavili ure in v sladko spanje...
O včeraj pa belo romantično jutro.....skuhala sem nam čaj, stisnila sveže pomaranče v sok, pripravila zajtrk ( njami, kako so dišale sveže žemljice).....Mož je šel s sinčkom kupit nove zimske čevlje, jaz pa sem dobila napad pospravljanja. Za začetek omara z čevlji, nato utility, nato sem se spravila še v kopalnico....Potem pa me je še zagrabil predolg jezik In sva se z možem zapela.....saj ne vem a je kriv pms ali polna lunaNo konec dober, en dolg sprehod po svežem zraku, kjer sva se pogovorila in nato lep večer brez pretiravanja.
Ponoči nisem mogla spat, to je že druga noč, da sem se zbudila ob 4h....ampak iz postelje se mi ni dalo, je bilo tako toplo...
S sinčkom sva pripravila zajtrk, zdaj gleda risanke, mene pa čaka likanje. Na kosilu bomo danes sami trije, punci sta od doma....Tako bo kar kaj iz zamrzovalnika za moja dva ( imamo golaž, joto, sarme). Mene pa mikajo kalamari, ampak bo treba v trgovino.
No, zdaj pa od besed k dejanjem. Želim, da imam za praznike vse lepo popedenano....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 29.okt 2012 10:00