24. okt 2012 16:23
Jaz sem danes pridna, da se kadi.
Vstal uro prej kot običajno in ob pitju kave prelistala časopis in rešila križanko. Ob sedmih zbudila moža, ki je sicer buden že ob šestih, a je sinoči do pol dveh gledal nek film in je do sedmih potem smrčal. Pred odhodom v službo sem mu prepražila zelenjavo in pripravila testenine, da si jihs am skuha, pa jih potem ni našel - ker je tašča vse odnesla in mu naredila celotno kosilo, čeprav je zjutraj stokala, da jo roka boli.
Ob osmih bila na svoji jutranji kavi s stalnim omizjem, od devetih do desetih delala v službi, šla po sendvič, delala dalje, potem pa na kavo, plačat mobitel, kupit neka zdravila z aglavo družine, opravit na banki, nazaj v službo, delat, sprejela sinov klic, naj mu domov pariške lignje prinesem, vmes s em se potikala po nekaj forumih in gledala, kakšno bo vreme prihodnji teden v Parizu, se dogovorila za dela na hiši, poskrbela za zadeve v zvezi z bolnim očetom, zdaj pa grem počasi domov, poem pa peljem prijateljici pisker, v katerem je pred nekaj dnevi prinesla eno fino bučno juho ....
Aja, nisem pa klime izklopila v službi, čeprav greje kot nora. Ne upam se je dotaknit, ker bi znala kakšno okvaro izzvat ...
mamamia