18. okt 2012 7:48
Včeraj dan kot vsak delavnik: vstala še preden je zazvonila budilka nastavljena na 4.30 zjutraj. Se vsa zalimana zvlekla do kuhinje in začela kolovratiti z mikserjem.....do 5.30 mi je uspelo nadevat eno tortico in delno okrasit drugo. Potem so bili na vrsti naši mačkoni, vsi sestradani, kot da najmanj en mesec niso dobili hrane. Malo me je že preganjala ura, tako da sem pol litra zelenega čaja na hitro zlila vase, si pripravila zajtrk(jogurt, sadje, chia....klasika). Sledilo je besno premišljevanje kaj navlečt nase za v službo (stokrat sem si že rekla, da si bom pripravila že zvečer, pa nič od tega). Malo pred 6.30 sem bila že na poti v službo, potem pa do 16.30 prelaganje spisov in pravniško mozganje, kljub uradnim uram je dan minil brez pretresov, med malico skočila še v trgovino. Po službi še enkrat v trgovino, ker mi je prvič seveda uspelo nekaj pozabit kljub listku. Malo pred 17.00 končno doma, med preoblačenjem sem že vlekla sestavine za tortni biskvit iz omar in hladilnika. Za kosilo ni bilo časa, nekje med letanjem mi je uspelo pojesti banano in malo jogurta. Medtem, ko se je biskvit pekel mi je uspelo posesat pritličje in prvi štuk. Sledilo je sestavljanje druge tortice in preden sem pospravila kreativni nered v kuhinji je bila ura 18.50 in sem letela na pilates. Po pilatesu domov in pod tuš, potem pa spet v kuhinjo naredit še sladke zobotrebce. Ob 23.00 mi je uspelo celo priti do postelje. Danes pa ponovi vajo z malo modifikacijami, ampak časa za dihat pa ravno tako ne bo (bo že boljše....si govorim že kako leto....najbrž bi orala vstajat 2 uri prej, da bi imel dan 26 ur)
Ninja24
Sporočilo je spremenil(a) Ninja24 dne 18.okt 2012 07:53