19. dec 2008 13:32
No, bom pa danes, ko imam namen nekaj peči štopala, pa potem sporočila, koliko je trajalo.
nola
19. dec 2008 13:32
No, bom pa danes, ko imam namen nekaj peči štopala, pa potem sporočila, koliko je trajalo.
nola
19. dec 2008 13:52
Očitno je z mano letos nekaj zelo narobe - nišesar še nisem spekla, pa tudi nimam namena, enostavno nisem v ta pravi štimungi. Jutri sicer ima brat rojstni dan in imam za končati torto, samo to nima veze s prazniki. Katastrofa.
19. dec 2008 14:29
Jaz bi pa izkušene pekarice speculasov prosila da mi povedo, kaj mi je storiti, da bo iz novega, lesenega modelčka piškot šel ven. Kar gledam tisto čudo leseno in se nikakor ne upam začet. Loni, Loni, a ga ti preveč žuraš? lp Vesna
19. dec 2008 14:34
ežoj je napisal/a: |
Saj nisem pikolovski, tega pa ne razumem: a ni gluten sestavina moke, pa karkoli delaš ga je zmeraj enako. ežoj |
19. dec 2008 14:42
Vendy ,hvala!Me čakajo še nebeški poljubčki ,pa kar nisem upala začet.Torej veselo na delo. lp goga
19. dec 2008 14:55
Rebecca, povsem izven konteksta: a ima tvoj poklic kaj veze s kemijo? Ker te spremljam že nekaj časa in ti moram reči, da znaš lepo razložiti.
Atina
19. dec 2008 15:16
Kaj lahko še drugega naredim iz mase marcipanovi srčki z rumom?Zmanjkal mi je namreč marcipan. renata69 http://renata69.moj-album.com/
19. dec 2008 15:19
renata69, karkoli. Dodaj malo moke in masla, pregneti, in izreži nove piškote. Bodo taki marmorirani. Dodaj še malo pomarančne arome ali sveže stisnjenega soka, lahko tudi konjak ali rum,
Jaz vedno vse ostanke različnih vrst testa na novo pregnetem, torej zmešam vse skupaj, in potem te piškote krasim z različnimi čokoladnimi prelivi in posujem z nečim.
Mamamia
mamamia
19. dec 2008 15:25
Reca je napisal/a: |
Jaz bi pa izkušene pekarice speculasov prosila da mi povedo, kaj mi je storiti, da bo iz novega, lesenega modelčka piškot šel ven. Kar gledam tisto čudo leseno in se nikakor ne upam začet.Loni, Loni, a ga ti preveč žuraš?lp Vesna |
jaz sem ga dobesedno namakala v olju, potem nekaj dni sušila, na začetku uporabila prozorno folijo, zdaj pa vsakič še kaka grda beseda leti v zrak, ko se jih lotim, a potem zadeva zlaufa kot je treba.
Kar se pa drugega dela tiče, če ni v zvezi s supergami in miganjem, ni iz mene nič.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pasta iz ingverja in česna
Peresniki po bolonjsko