7. okt 2008 21:01
mamamia, moj lap-top je tudi pregorel, ker mi smeškoti že dolgo ne delajo...pa moram uvožene uporabljati ...
Nena-morje
7. okt 2008 21:01
mamamia, moj lap-top je tudi pregorel, ker mi smeškoti že dolgo ne delajo...pa moram uvožene uporabljati ...
Nena-morje
7. okt 2008 21:09
a ste slučajno vse snoč "pekle" pa se vam je beljak razlil ,eni po računalniku eni po lap.topu ,pa dajte bolj od daleč "recepte"prebirat jampina
8. okt 2008 8:26
Kaj pa danes??Se je biskvit že spekel?Noč je bila dolga.... petardica
8. okt 2008 9:11
Noč je bila dolga, ja, nič nismo stepali in pekli. Pa saj ne moreš vsak dan tega počet, preveč pogosto še bel kruh z maslom ni dober...
V pavzi pa o kakšnem novem receptu razmislimo, o novih, svežih sestavinah recimo - talna reja ali tista pod lučko??? Moj je kot novorojenček ležal v inkubatorju, pa ne bi rekla, da zaostaja za talno rejo....
Smeškoti mi še vedno ne delajo...
Mamamia
mamamia
8. okt 2008 9:32
Pa še en vic o kurah (malo z zamudo). Tečeta dve piški po dvorišču, za njima, jasno, petelin. Pa pravi prva: Jaz ne morem več, jaz mu bom kar dala. Druga pa pravi: Veš kaj, jaz bom pa še en krog odlaufala, da ne bom taka cipa izpadla. Moycaa
8. okt 2008 9:35
A ste vedele tole http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rne Se pravi, da je med ovulacijo najbolje jaca stepat. Moycaa
8. okt 2008 9:43
ZGODNJE KIKIRIKANJE "Zakaj petelin tako zgodaj kikirika?" "Ker kasneje, ko se zbudijo kokoši, ne pride do besede petardica
8. okt 2008 9:45
petardica, kje jih jemlješ, smeškote mislim, ne jajc?
Mamamia
mamamia
8. okt 2008 9:51
To imam na osnovni strani(sin ne jaz),tak da ne vem od kot so "prišli"... petardicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Juha iz čičerike in rožmarina
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako