7. okt 2008 19:23
Jaz jo bom preštudirala, ko me bo Nena poučila o novostih na trgu... tulka Sporočilo je spremenil(a) tulka dne 07. okt 2008 19:23:16
7. okt 2008 19:23
Jaz jo bom preštudirala, ko me bo Nena poučila o novostih na trgu... tulka Sporočilo je spremenil(a) tulka dne 07. okt 2008 19:23:16
7. okt 2008 19:31
Ovulacija, kontracepcija, obdelava jajc, vse obvladamo...Nena_morje pa lahko tam daleč na Nizozemskem kaj novega poišče, tamoso sila napredni glede tega, kajne?
mamamia
7. okt 2008 19:32
Ne vem, kaj se dogaja. A je debata razgrela server? Hočem prilepit smeškote, pa ne gre, prej pa se mi je odprl en mali okvirček in se pokazali tisti, ki sem prilepila k odgovoru jade???
Kaj dogaja?
Mammamia
mamamia
7. okt 2008 19:48
Vse kaže, da bo vse skup pregorelo mamamia. Ja jajca delajo svoje, pa naj bodo iz talne al pa iz proste reje. LP! fakin712
7. okt 2008 19:51
Kakršnakoli, pazite, da se ob tej debati ne zažgejo! Moycaa
7. okt 2008 19:52
LP! fakin712
7. okt 2008 19:53
Pa še en vic o kurah, ko smo že pri jajcih:
Kura teče po dvorišču, za njo petelin, ki bi jo rad naskočil. Kura bi, a ne ve, kako, da bo vse prav. Razmišlja namreč: Če ga počakam, bom izpadla ku*ba, če zbežim, ne bo seksa. Najbolje, da se "slučajno" spotaknem...
Mamamia
mamamia
In smeškoti mi še vedno ne delajo??? A je to kazen ali kaj? Pa nisem nič stepala danes, vsaj zelo ne....
Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 07. okt 2008 19:54:08
7. okt 2008 20:31
madonca ,o jajcih je pa stekla debata! rada bi pa videla tistega od Davison ,ko je v sobo prilomastila s klofarjem (priprava za stepanje tepihov - NE jajc) ,verjetno si je mislil da je kekšno ušpicil???? Upam samo da je klofar dočasno odložila in se poslužila stepanje na roko ,vsaj za začetek jampina
7. okt 2008 20:41
ups ,se opravičujem Davidsonu,ker sem jo "obdolžila" surovih stvari.Vsa stvar je namenjena Ognjiču in njeni prestrašeni polovici jampinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hačapuri - gruzijski kruh
Bowla s kozicami