7. okt 2008 13:46
Nena-morje, veš kako se ponekod takim starim jajcem reče: ŽLAPRTEK. Pozdravček!
7. okt 2008 13:46
Nena-morje, veš kako se ponekod takim starim jajcem reče: ŽLAPRTEK. Pozdravček!
7. okt 2008 14:14
Žlaprdek, ja, stara in že malo smrdeča jajca...niso za stepat, so za proč...za stepat so mlada in sveža...Ognjič, mogoče v tem tiči razlog, da ni bilo nič?
Mimogrede, ne nosim frotiraste pižame, tista scena z vlečenjem pasu pod pazduho je od naših sosedov, ki nimata rolet na oknih, od moje svakinje se pa direkt v njihovo spalnico vidi...
Mamamia
mamamia
7. okt 2008 14:27
mamamia je napisal/a: |
Žlaprdek, ja, stara in že malo smrdeča jajca...niso za stepat, so za proč...za stepat so mlada in sveža...Ognjič, mogoče v tem tiči razlog, da ni bilo nič? Mimogrede, ne nosim frotiraste pižame, tista scena z vlečenjem pasu pod pazduho je od naših sosedov, ki nimata rolet na oknih, od moje svakinje se pa direkt v njihovo spalnico vidi... Mamamia mamamia |
Pa nisem jaz mislila, da je bil pri tebi ampak, da si mu povedala, do kod mora pižamo navlečt, da bo varen.
Sam tud ne vem, kak naj jaz zdej kar enga mladca s ceste snamem in mu povem, da bi rada gledala, kok jajca narastejo, ko jih s prakerjem klofaš...
Ognjič
7. okt 2008 14:59
Kaj pa z muhotepcem? Bi se dalo?
Mikser se mi ne zdi ravno pripraven.
MM
7. okt 2008 15:08
Ognjič je napisal/a: | ||
Pa nisem jaz mislila, da je bil pri tebi ampak, da si mu povedala, do kod mora pižamo navlečt, da bo varen. Sam tud ne vem, kak naj jaz zdej kar enga mladca s ceste snamem in mu povem, da bi rada gledala, kok jajca narastejo, ko jih s prakerjem klofaš... Ognjič |
Pa probaj z volančki in tankimi naramnicami...
Saten in svila pa delata čudeže...mrzla penina kar zapuhti v sobi...
mamamia
7. okt 2008 15:22
A stara jajca so čist za v smeti???Ne vem sem premlada,delam s svežiimi... petardica
7. okt 2008 16:05
Rečte kar čte, ampak domača jajca so najboljša.
7. okt 2008 16:09
Ha ha ha ha Jade, prav imaš. Čez domača jajca jih ni! LP! fakin712Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moj domači kruh
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike