14. sep 2008 13:08
Joj meli, jaz bi se pa raje v tvoj klub vclanila : depresivne receptorke ! bananica
Joj meli, jaz bi se pa raje v tvoj klub vclanila : depresivne receptorke ! bananicaneznan uporabnik
uuu ne me j znaš tudi nemško al kaj???vauu...vseeno si zavaljena kmetica meli79neznan uporabnik
14. sep 2008 13:09
sem mislila da sem depresivna, ko pa sem vas videla in slišala... mater sem takoj boljše volje meli79
14. sep 2008 13:12
ja, samo veš kaj ČLOVEK LAŽJE ZGUBI NEKAJ KG, KOT PRIDOBI NEKAJ PAMETI! Pa na kavo nas vseeno ne upaš povabiti, pa tako z veseljem bi prišle spoznat tvojega tako pametnega sina, in pogledat tvoje stanovanje. No, jaz zdaj grem dol z računalnika, se grem s hčerkama raje malo kartat, za to igro ne rabimo tujih jezikov. Die Dummheit ist unbesiegbar! klavdijaneznan uporabnik
14. sep 2008 13:16
pa pridite zakaj ne? nič nimam proti. resno mislim meli79
14. sep 2008 13:46
No napiši naslov,pridemo leni1
14. sep 2008 13:46
meli79, kje pa si v službi? Če ni skrivnost no...že na enem forumu smo pasli radovednost, kakšen je poklic oziroma izobrazba katerega od članov KulSlo, pa bi nam mogoče tukaj razkrila kaj več o sebi.
Mogoče pa s kom le najdeš skupni jezik. Izhajam iz tega, ker nas je ogromono raznovrstnih ljudi tukaj po vseh forumih, vsaj takšna je moja ocena. Iz z nekaterimi sem si nekje našla prijateljsko vez, čeprav, roko na srce, ne vem niti pravega imena, o izgledu pa sploh ne morem ugibat.
Titta
14. sep 2008 13:55
Ne vem če si prebrala moj prejšnji post. Ekola ti ga kopiram še enkarat.
marelica je napisal/a: |
Ko otroka vpišeš v vrtec, podpišeš pogodbo.Vsaj pri nas je tako. In s tem si podpisala, da se strinjaš s plačilnimi pogoji, o katerih si se seveda pozanimala.marelica |
14. sep 2008 14:04
"sem mislila da sem depresivna, ko pa sem vas videla in slišala... mater sem takoj boljše voljemeli79"
Moj zaključek: depresivna, osamljena, potrebna družbe,... meli79 predlagam, da se večkrat vključiš v kakšno debato, pa čeprav na kulinariki. Tu smo zelo potrpežljivi - tudi s takimi, kot si ti. Tako primitivno napadalna se mi zelo smiliš, v tvoje dobro verjetno tema še ni zaklenjena, čeprav so to določeni že zahtevali. Ker, poglej, 21 strani teksta - pa si že boljše volje. Še malo, pa bo vse OK!!!
Ava
14. sep 2008 15:08
Se opravicujem. Ocitno si moderatorji ne moremo privosciti vikend dopusta...
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burito palačinke z lososom
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem