14. sep 2008 11:27
patriša, brez skrbi, ne mečemo vseh v isti koš samo na podlagi ene oznake! Saj je tudi Hilary blond, pa ni glih neumna In tudi ni nujno, da se čutimo užaljene, če ti odgovorimo na post: nekateri smo pač večni optimisti in pač dejansko mislimo, da če ne ti, bo pa mogoče kdo drug, ki gleda na življenje podobno kot ti, ampak še ni tako zelo daleč v sovraštvo zabredel, ob branju drugačnih razmišljanj prišel do tega, da se da živeti tudi drugače, z manj jeze in več smeha... Da se dajo problemi reševati na druge načine.meli79 je napisal/a: |
zdaj ko sem si ogledala vaše albume mi je vse jasno...sami debeli stari kmetavzarji...a vas ni sram?pa jasno da ste revni če vse vase zbašete....loni zdaj vem zakaj nimaš frocev...tudi nikoli jih ne boš imela...katastrofa....očitno res šparate pri vsem...od mila do šampona...razen pri hrani, muahhaahahaha....kakšne ste ej...pa vse zapuščene...zgledate starejše 10 let mater...pa veri in jade...a ste v 80ih zaspale al kaj???marija zakaj ne obstaja fashion police?! kako frizuro pa imate?!a vas ni sram...si bodo tujci ki vas vidiijo mislili da je slovenija 100 let za kačami....sramota....ok za enega otroka če imate še nekako štekam ampak 2 in več ??kdo pa vas je lahko več kot 1x nategnil?????? muahahahaha grdobe debele.... uuu zgražajte se kolk sem žleht ja, dol mi visi....zdej res vidim da mi niste niti do gležnjev ne do kolen....katastrofa...ene spodobne osebe med vami...sramota meli79 |