12. sep 2008 21:30
Jaz jo bom kupila ob prvi priložnosti, ker nimam nobenih takih predsodkov.
Bolj mi je neprijetno, ko se mi po vložkih rit vname, tamponi mi pa čisto izsušijo vse skupaj
12. sep 2008 21:30
Jaz jo bom kupila ob prvi priložnosti, ker nimam nobenih takih predsodkov.
Bolj mi je neprijetno, ko se mi po vložkih rit vname, tamponi mi pa čisto izsušijo vse skupaj
12. sep 2008 21:34
gianja je napisal/a: |
Ko odprem Kulinariko in preberem vedno znova Posodica za menstruacijo med forumi, mi gre kr na bruhanje. gianja |
Ja, to pa res ni noben problem. Vzameš vrečko in bruhaš, pol ti pa odleže. Čisto dobre so tiste kilske za zamrzovanje.
LP
cervus
12. sep 2008 21:44
!? veverica
12. sep 2008 21:55
*Etka je napisal/a: | ||
Tole pa ne bo držalo. Če OVULACIJE ni, reprodukcija ni mogoča. [rozica] |
12. sep 2008 22:19
elaphus je napisal/a: | ||
Ja, to pa res ni noben problem. Vzameš vrečko in bruhaš, pol ti pa odleže. Čisto dobre so tiste kilske za zamrzovanje. LP cervus |
Sem se nasmejala do solz
MMkozamurnik
sporočila: 2311
13. sep 2008 5:39
Meni ne gre niti najmanj na smeh. Nekateri komentarji so taki, da gre bolj na jok kot na smeh. Odgovor elaphus gjanji na primer. Mislim, da ne bom prva ki bo ob tej temi uporabila filter. Dokler gre za informacijo, vse lepo in prav, ampak tu gre res za pomanjkanje takta. Ali bolje povedano: kadar ne premorejo pametnega komentarja, v odgovor brijejo norce. Res zabavno! kozamurnik
13. sep 2008 7:28
res ne vem, zakaj naj bi bil moj odgovor gianji pomanjkanje takta. Reva uboga je napisala, da ji gre na bruhanje (res gre tu za informacijo o njenem stanju, priznam), ampak tudi jaz sem ji čisto lepo in vljudno podala informacijo, kaj narediš, da se znebiš tega neprijetnega občutka in stanja. In sploh ni bil komentar, ampak nasvet in informacija.
lepo prosim, kozamurnik, da mi poveš, kje v mojem odgovoru brijem norce!!!!!!!!!
LP
cervus
13. sep 2008 7:55
Gre predvsem za to, da odprem Kulinariko z namenom da preberem ali poiščem kakšen dober recept, hrano, nekaj za v usta. Nič pa nimam proti tej posodici. gianja
13. sep 2008 8:02
gianja,
v nastavitvah imaš možnost, da si vključiš filter in tako nekulinaričnih tem sploh ne vidiš. KUL bo prav taka, kot je tebi všeč.
Lep dan
Anja
13. sep 2008 9:41
Elaphus jezekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Azijska solata s kozicami