20. sep 2008 20:36
Ma, tako, čisto laično, ma kaj ta tema o menstruaciji, fešti, tetki iz rusije al kakorkoli jo že katera imenuje...a tud to spada na portal s kulinariko? Pa sem mislila, da je kulinarika nekaj v zvezi s hrano... ferjan
20. sep 2008 20:36
Ma, tako, čisto laično, ma kaj ta tema o menstruaciji, fešti, tetki iz rusije al kakorkoli jo že katera imenuje...a tud to spada na portal s kulinariko? Pa sem mislila, da je kulinarika nekaj v zvezi s hrano... ferjan
20. sep 2008 20:55
Ferjan, napišeš to v vsaki temi, ki nima veze s hrano? Uporabi filter. Issi
20. sep 2008 22:55
ferjan je napisal/a: |
Ma, tako, čisto laično, ma kaj ta tema o menstruaciji, fešti, tetki iz rusije al kakorkoli jo že katera imenuje...a tud to spada na portal s kulinariko? Pa sem mislila, da je kulinarika nekaj v zvezi s hrano... ferjan |
21. sep 2008 0:18
Jaz sem ZA skodelico! Ko si jo praznim v službi, si vzamem na wc pol litrsko plastenko, da si sperem skodelico nad školjko. Včasih si jo še dodatno dezinficiram- navadno na začetku menstruacije. Takrat si jo tudi pogosteje praznim- na 3 ure. Ponoči pa je itak zakon! tajka
25. sep 2008 21:38
Tole me je spravilo v dobro voljo: http://irena.blog.siol.net/2008/09/25/tri-mesece-kasneje
F r i n a
18. nov 2008 13:48
Pisanje me je prepričalo in sem si jo kupila. Sedaj pa čisto resno vprašanje: meni "pušča"? V čem je problem? Ali delam kaj narobe? Mislila sem, da bo uporabna predvsem za prve dneve, pravzaprav noči, a se ni izkazala!!
18. nov 2008 15:34
Kapica, rešitve za tvoj problem ne poznam, ampak si me pa nasmejala....
18. nov 2008 16:09
rdkapica,
katero velikost pa si kupila? Mogoče si kupila premajhno?
Anja
19. nov 2008 15:41
Premajhna ni, ker imam veliko.
19. nov 2008 15:47
rdkapica, verjetno je ne vstaviš pravilno. Ali preveriš, če se je po vstavljanju pravilno "razprla" nazaj v krog? pujsekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Princeske
Široki rezanci la collezione na bolonjski način