15. sep 2009 12:13
Poskus "ispravka netočnog navetka", kot bi temu rekli v Kroješi: Draga rada.jem, kot meni spomin nese (me pa lahko sesuješ s citiranim, in če me, se nemudoma posujem s spletnim pepeplom), nisem v kontekstu kugel nikoli rekla nobeni, ki jo je tista diskusija motila, da je zadrta. As a matter of fact, sem se trudila ne-sodelovati v direktnem zbadanju tistih ladies, ki jih je tisto naše štosiranje motilo. Je pa res, da sem potem kugle definirala kot "geometrijski lik, ki ga ne smemo imenovati" (In tudi kugle so sedaj v arhivu internih forumskih štosev in na to temo se kaj zelo kvalitetnega trenutno težko doda, lahko si pa malo pomežiknemo in to je to). Kot je tudi res, da sem rekla (in za tem stojim), da torte v obliki puding joškov in marcipanastih lulčkov zanimajo predvsem ljudi, ki si niso najbolj na TI s svojo erotičnostjo in so tozadevno bolj zavrti in dopuščam možnost, da sem kdaj v tem kontekstu uporabila tudi izraz "zadrto". Ampak to je druga tema, ki smo jo tudi že predelali in ni razloga za recikliranje. Fazon je v odtenkih. Vendelina jr.