Frizer

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

4. sep 2008 15:54

Čao, nisem brala vsega, morda oz.najbrž že kje piše - jaz vsake kvatre, obvezno pa po morju, bazenih... dam na lase olivno olje, pustim nekaj ur, nato jih operem kot običajno. krasen rezultat, ga ne nadomesti noben še tako drag preparat. Ni pa praktičen, če se ti mudi, pa tudi najbrž bi bilo preveč, če bi si to dajale na lase ob vsakokratnem umivanju. Za lasne konice največkrat uporabim silikon, namesto balzama pa kar masko za lase, samo takoj jo sperem in manj je dam. Lep pozdravček, S.

zvezda01  

član od: 9.8.2008

sporočila: 254

4. sep 2008 17:48

Ja, razumem težave frizerjev - krčne žile, hlapi.... Ampak, vsako delo ima posledice na človeku, četudi delaš "samo" za računalnikom. Vnetje živca v zapestju npr. je pri možu stalen priblem (miška). Tako da ne bi o tem. zvezda01

rdeča kapica  

član od: 26.12.2006

sporočila: 90

4. sep 2008 19:29

res je to da vsak poklic ima lepe in slabe lasnosti, da ne bi tudi jz omenjala mojih rok kako mi že po 15 letih dela mrtvijo prsti tako da moram večkrat na dan stresti roko da lahko delam naprej. rdeča kapica

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

4. sep 2008 20:04

jaz sem dolgo opazovala frizerko kako mi striže sina z mašinco in pol skrajša ježka s škarjami in sem se navadla. Prav dobro ga ostrižem. Sem si rekla, da zakaj pa ne, ker mi grejo ročne spretnosti kar dobro. Moj mož se sam brije na 03mm, čeprav ni plešast, ma mu ful paše, ki ima lepo obliko glave, edini strošek sem jaz. jaz imam valovite lase in si jih likam. K frizerju grem vsake toliko, da mi jih razredči in popravi obliko. Drugače je moj frizer ful dober tip za pogledat in ful dobro striže. ker imam goste in valovite lase moram bit postrižena res dobro, ker taka frizura, da sem stopničasto postrižena in še si jih likam v bistvu ni najbolj primerna za moje lase. Tako sem si ok. Plačam pa 30e za pranje las, feniranje, striženje in likanje. Drugače si jih doma sama likam. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti