Frizer

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

3. sep 2008 11:22

JHvala, Vendy, si mi polepsala dan...in obenem spomnila da se moram narocit k moji "vaski frizerki"...spominjam na pticje strasilo... Pozdrav v prestolnico! Lp lucka

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

3. sep 2008 11:28

Vendy imaš ti kakšno bolj izdatno kremo? Ker tudi vsaka krema za telo ni ok po moje. Najbrž mora biti bolj gosta tvarina ali se motim? Skratka je za probat. Začetnica

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

3. sep 2008 11:39

Ja, začetnica, mora biti gosta yet lahko mazljiva zadeva. Je lažje. Ker, če krema bolj na trdo vleče, jo je treba dlje časa gnesti med rokami. Uporabljam eno kremo, ki je blazno poceni - je 30 dag notri, v eni plastični posodi jo kupujem v Müllerju že nekaj let in stane celih 8 EUR, pa zdrži najmanj pet tednov za od glave do pete! Vendelina jr.

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

3. sep 2008 11:39

ZAČETNICA je napisal/a:
Vendy imaš ti kakšno bolj izdatno kremo? Ker tudi vsaka krema za telo ni ok po moje. Najbrž mora biti bolj gosta tvarina ali se motim? Skratka je za probat. Začetnica
Začetnica, jaz vsako leto, ko pridem z morja, nanesem na lase olivno olje, pa v brisačo ali ruto zavijem glavo, pa kaki dve uri počakam. Potem pa normalno operem. Lase imam dolge približno do ramen in še barvane povrh - poleti se mi kar precej izsušijo. Olivno olje uporabljam sicer tudi na morju - enkrat na dan se lepo cela namažem (tudi kožo imam precej suho), potem pa še roke "obrišem" v lase. Pri frizerju pa tudi jaz nisem bila že celo večnost. V te namene imava dve dolgolasi prijateljici "sindikat slovenskih gospodinj za dve osebi", ki se poleg organizacije izletov, vsakodnevnega kafetkanja, šopinga in podobnega ukvarja tudi s frizersko dejavnostjo. Vsake dva, tri meseca se sindikat sestane (v glavnem ob petkih zvečer), nabavi flaško vina ali paket piva in slane grickalice, oranžno barvo zame in črno zanjo, škarje......potem pa se začne - striženje konic, barvanje, sušenje, kar češ! Pa seveda nekaj doooolgih ur čveka! Priporočam ustanovitev takih "sindikatov". Je zelo zdravo za dušo, telesu ne škodi......pa še poceni so frizerske storitve! mamaF - Mojca

ZAČETNICA  

3. sep 2008 11:43

Jaz sem imela en tak kozmetični sindikat, je blo enega režanja ob nanašanju maske... Začetnica

ZAČETNICA  

3. sep 2008 11:52

vesnal strašno uporaben je ta link, ki ga je posredovala patty. če se boš malo potrudila... Jaz sem našla svojo sanjsko frizuro, samo je slabost, da mi morajo še za 1 decimeter lasje zrasti. Začetnica

Vendelina jr.  

3. sep 2008 14:53

Pri vsej tej frizerski diskusiji sem pozabila povedati naslednje - MamaF, danes zjutraj sem se spomnila nate - ob poslušanju poročila z zadnje tekme Oliverja Kahna...A se ti je kaj milo storilo? Vendelina jr.

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

3. sep 2008 15:28

Vendelina, hvala za sočutje. Veš, da se mi je milo storilo! http://24ur.com/sport/nogomet/foto-poslovil-s Po moje Začetnici tudi.... Glede na to, da sva obe oboževalki, pa da ona sanja o novi frizuri, pa da imam tudi jaz namen barvo za moj "sindikalni" frizeraj kupit, bi rekla, da naju je kar potrlo! A imam kaj prav, Začetnica? Na podlagi lastnih izkušenj - kadar sem imela kako frko z izpiti, razstavo ali kaj takega, me je ponavadi blazno pomirilo, če sem si vsaj malo konice ali pa frufru ostrigla. A se tudi kateri med vami to dogaja, kadar vas kaj "matra" (zate, Vendelina že vem, da ga ni čez nove čevlje al pa vsaj gloss, kadar je frka). mamaF - Mojca Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 03. sep 2008 15:29:50

Vendelina jr.  

3. sep 2008 15:45

Moramo imeti punce mal veselja, a ne? Pa z dobro frizuro se lažje promet ustavlja... Vendelina jr.

ZAČETNICA  

3. sep 2008 15:45

Gloss, novo senčilo, postrižene konice,... smo kar skupaj. Ne mi o nogometu prosim, ker moram do 18.00 v službi ohraniti trezno glavo. Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti