3. sep 2008 11:22
JHvala, Vendy, si mi polepsala dan...in obenem spomnila da se moram narocit k moji "vaski frizerki"...spominjam na pticje strasilo... Pozdrav v prestolnico! Lp lucka
3. sep 2008 11:22
JHvala, Vendy, si mi polepsala dan...in obenem spomnila da se moram narocit k moji "vaski frizerki"...spominjam na pticje strasilo... Pozdrav v prestolnico! Lp lucka
3. sep 2008 11:28
Vendy imaš ti kakšno bolj izdatno kremo? Ker tudi vsaka krema za telo ni ok po moje. Najbrž mora biti bolj gosta tvarina ali se motim? Skratka je za probat. Začetnica
3. sep 2008 11:39
Ja, začetnica, mora biti gosta yet lahko mazljiva zadeva. Je lažje. Ker, če krema bolj na trdo vleče, jo je treba dlje časa gnesti med rokami. Uporabljam eno kremo, ki je blazno poceni - je 30 dag notri, v eni plastični posodi jo kupujem v Müllerju že nekaj let in stane celih 8 EUR, pa zdrži najmanj pet tednov za od glave do pete! Vendelina jr.
3. sep 2008 11:39
ZAČETNICA je napisal/a: |
Vendy imaš ti kakšno bolj izdatno kremo? Ker tudi vsaka krema za telo ni ok po moje. Najbrž mora biti bolj gosta tvarina ali se motim? Skratka je za probat. Začetnica |
3. sep 2008 11:43
Jaz sem imela en tak kozmetični sindikat, je blo enega režanja ob nanašanju maske... Začetnica
3. sep 2008 11:52
vesnal strašno uporaben je ta link, ki ga je posredovala patty. če se boš malo potrudila... Jaz sem našla svojo sanjsko frizuro, samo je slabost, da mi morajo še za 1 decimeter lasje zrasti. Začetnica
3. sep 2008 14:53
Pri vsej tej frizerski diskusiji sem pozabila povedati naslednje - MamaF, danes zjutraj sem se spomnila nate - ob poslušanju poročila z zadnje tekme Oliverja Kahna...A se ti je kaj milo storilo? Vendelina jr.
3. sep 2008 15:28
Vendelina, hvala za sočutje. Veš, da se mi je milo storilo! http://24ur.com/sport/nogomet/foto-poslovil-s Po moje Začetnici tudi.... Glede na to, da sva obe oboževalki, pa da ona sanja o novi frizuri, pa da imam tudi jaz namen barvo za moj "sindikalni" frizeraj kupit, bi rekla, da naju je kar potrlo! A imam kaj prav, Začetnica? Na podlagi lastnih izkušenj - kadar sem imela kako frko z izpiti, razstavo ali kaj takega, me je ponavadi blazno pomirilo, če sem si vsaj malo konice ali pa frufru ostrigla. A se tudi kateri med vami to dogaja, kadar vas kaj "matra" (zate, Vendelina že vem, da ga ni čez nove čevlje al pa vsaj gloss, kadar je frka). mamaF - Mojca Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 03. sep 2008 15:29:50
3. sep 2008 15:45
Moramo imeti punce mal veselja, a ne? Pa z dobro frizuro se lažje promet ustavlja... Vendelina jr.
3. sep 2008 15:45
Gloss, novo senčilo, postrižene konice,... smo kar skupaj. Ne mi o nogometu prosim, ker moram do 18.00 v službi ohraniti trezno glavo. ZačetnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Enostavna zelena juha
Pizza s pršutom