Faks - druga prijava

kletka  

član od: 1.5.2007

sporočila: 151

28. avg 2008 20:15

Evagirl, hvala za pomoč. Tole je sicer link za visokošolski študij, mene pa zanima za višješolski. Teh informacij pa še ni zunaj (kot sem izvedela naknadno), ker bodo v prihodnjih dneh. Hvala vseeno. kletka

Zara-Marisa  

član od: 12.6.2003

sporočila: 351

28. avg 2008 21:41

Spagon, ni letelo nate. Jaz razumem forum tako: več glav več ve. Če potrebuješ pomoč, se lahko obrneš tudi na forum, ki ga bere veliko ljudi, saj ni vrag da se ne bi našel nekdo, ki ti bo lahko pomagal. So pa povsod tudi samooklicani vsevedi, ki svojega znanja ne delijo, ampak ga le poveličujejo in tiste, ki česa ne vedo (pa ni važno, ali jim je forum edini ali le eden od mnogih virov informacij) med vrsticami označujejo za pridaniče. Če potrebujem pomoč, jo tudi pričakujem. ne pa da se kdo vtika v filozofijo, ki stoji za mojim vprašanjem - sem prelena?, nesposobna?, neumna? Kako to, da bom sploh lahko diplomirala, če pa nepoznam odgovora na svoje vprašanje. Običajno sem tho in se ne prepucavam, ampak danes pa nisem mogla biti tiho. Dostikrat se mi namreč zdi, da na forumih beseda JE konj.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti