Izrabljena vratna vretenca

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

31. jul 2009 7:06

Tudi sama sem imela podobne težave z vratno hrbtenico. Bilo je že tako hudo, da si nisem mogla niti zob oprati. Roke mravljičanste in kot da niso moje, bolečine nepopisne, pa posledično zategnjenost mišic. Probala vse živo, pa mi nihče ni mogel pomagati. Potem pa sem zvedela za en aparatek, ga kupila in probala še to. V začetku uporabe je bilo še huje, sicer pa je to reakcija vsake druge terapije....po  nekajdnevni uporabi pa so začele bolečine popuščati, stanje se je začelo počasi izboljševati.

Danes, po pol leta bolečin skoraj ni več, roke lahko normalno uporabljam, tudi zakrčenosti ni več.

Imela pa sem obrabljeno hrbtenico, diske premaknjene, delno izpahnjene, pa nek izrastek in nepravilno ukrivljenost.

Sedaj se hrustanec nazaj zarašča, razen enega diska so ostali na mestu, izrastek pa je dosti manjši.Super, a ne?

Kyara

nataliaa  

član od: 29.7.2009

sporočila: 8

1. avg 2009 11:08

Lepo,da se ti je uredilo in da so bolečine popustle.Sma bla pri tem neurologu,ga je pregledal in ugotovil,da ima vnet živec,ki "nosi" roke in to verjetno od pljučnice oz.od antibiotikov,ker je jemal tri različna;prvo Hiconcil,pol Ospen,pol pa še Amoksiklav. Sam ne vem...a je možno,da mu tako mrtvijo roke. No dobil je Olfen tablete proti bolečinam,...stanje pa se mu ne izboljšuje,kvečjemu še mu druga roka mrtvi. nataliaa

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

1. avg 2009 14:28

Na žalost, tablete proti bolečinam če jih jemlješ predolgo in veliko dozo povzročajo bolečine.

To je govoril eden zdravnik iz protibolečinske ordinacije po radiju. In res, saj sem jemala 600mg ibuprofen, vendar tudi če sem vzela 3 mi bolečina ni niti malo popustila. Žal.

Kyara

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

1. avg 2009 17:01

Tablete proti bolečinam so v tem primeru podobno, kot če bi imel zobobol zaradi kariesa in vzel tableto proti bolečinam, namesto da bi šel k zobarju, ki ti popravi zob. Preščipnjen živec se velikokrat vname. To je pa res.

Vanja

nataliaa  

član od: 29.7.2009

sporočila: 8

2. avg 2009 10:20

Ne vem,ne vem...zgleda,da so se premalo potrudli. Livestrong

mpusenjak  

član od: 17.1.2006

sporočila: 5

7. nov 2009 17:59

Kyara, pozdravljena! Ali bi mi lahko povedala za kakšen aparat gre to? Hvala! mojca mpusenjak

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti