29. jul 2009 16:50
nataliaa je napisal/a: |
Pozdravljeni.Bom kar tukaj zastavila vprašanje,upam,da boste znali pomagati :)Takrat so zdravniki rekli,da bodo opazovali.Vrat ga boli neprestano,le,da so bolečine postale skorajda že neznosne.Ponoči mu roka dobesedno "zaspi",zelo slabo jo čuti tudi čez dan,nima nekega pravega občutka v roki.Danes sva bila pri zdravniku in mu je dal napotnico za neurologa.Ima kdo kaj izkušenj s tem in kako vsaj malo mu ublažiti bolečine?Vratnih vretenc ne operirajo,ali pač?A pomaga fizioterapija,kiropraktik? Hvala za kakršenkoli nasvet.nataliaa |
Jaz sem imela isto težavo, samo da ne vem, kako je prišlo do nje. Tole opisovanje težav z rokami je mene spravilo najprej do zdravnika, ki ni nič videl in mi je naročil, naj počivam v postelji en teden. Potem sem šla še h kirporaktiku, ki je pregledal posnetke, ki jih je naredil zdravnikl in mi pokazal preščipnjen živec.Po kratki terapiji se je stanje popravilo, dokler se nisem potem začela ukvarjat z jogo. Grrr! No, zdaj sem spet OK, samo joge in pilatisa se izogibam ko hudič križa.
Poglej ZS. Blizu ljubljane je preverjeno en ameriški kiropraktik, ki je neko (meni blizu) osebo spravil na noge, potem, ko so ga zdravniki nekaj let neuspešno sdravili.
Vanja