12. avg 2008 6:26
Ok, ne morem maj, da se ne oglasim. Preberem tale post prvič, se malo zamislim, preberem drugič, pa mi je nekaj popolnoma jasno. Zavili ste v vaško gostlino, kjer definitivno priporočajo postrvi na tak in drugačen način. Wc-ji tudi po kakšnih fancy lokalih niso vedno popolnoma čisti, ampak, pustimo to, ker ste tudi vi kmalu pozabili na nečistočo. Ok, naleteli ste na mladega natakarja, ki je tam preko počitnic in če vam je šel tako zelo na šivce in bil tako nevljuden, zakaj za hudiča niste na licu mesta poklicali šefa, ali to zapisali v knjigo pritožb? Naročili ste lignje. Ali mislite, da jih lovijo sami? Ali še bolje, da jim jih v zakotno vas, kjer ste sami napisali, da se ne moreta srečati dva avtobusa, pripeljejo vsak dan sveže? Ah, dajte no. Z jajcem, brez jajc, z moko... Ja, hudiča, če vas je že wc in slaba izbira pijač presenetila, kaj pša ste pričakovali od take gostilne, ki leži sredi kmetov? Meni že vaš ironičen način pisanja ni všeč, kaj šele, da bi sedel za sosednjo mizo in vas poslušal. A pisanje po internetu vas je pa osrečilo, če tam, kjer bi morali, niste upali povedati o vseh peripetijah? Mhm, sem z Gorenjske, omenjene gostilne še nisem obiskal, če pa bi jo, bi najbrž naročil ribe. Če bi hotel kvalitetne lignje, bi pač zavil nekaj denarcev več, se zategnil do Bleda in v Pegleznu lepo kot gospod pojedel lignje, brez tobaka, s kolikor toliko čistimi wc-ji in najbrž (zagotovila ni) brez neprimernih dodatkov h kruhu. Upam, da ste se z izliotjem izkušenj z nami potolažili. Ampak naslednjič pa, ko boste zavili v vaško gostilno z eno specialiteto, ne pričakujte nič drugega. Ampak, tako je samo moje mnenje.