7. avg 2008 22:07
Blažkaa, s tem, ko ne greš na policijo, pravzaprav sosedu sporočaš, da je naredil prav, ker jih je tepel, deklicam pa sporočaš, da se soseda tudi ti bojiš.
Pred davnimi leti mi je takrat štiriletna hči povedala, da jo je tepla vzgojiteljica v vrtcu in sem naslednji dan stopila do nje in jo vprašala, kdo ji daje pravico pretepat mojega otroka. Rekla je, da ni res in da si je otrok to izmislil. Takoj sem šla do ravnateljice in vzgojiteljico so takoj poklicali in jo zaslišali vpričo mene. Malo je manjkalo, da ji niso dali odpovedi, a sem rekla, da tega pač ne želim, in nato so mi predlagali, da lahko otroka dajo v drug vrtec, pa sem tudi to odklonila. Smatrala sem, da če jo dam drugam, bo zanjo večja škoda, kot pa če ostane v istem vrtcu med svojimi prijateljčki.
Kaj se je nato zgodilo? Že čez par dni mi je kar nekaj mamic povedalo, da ne vedo, kaj je vzrok, ker otroci naenkrat radi hodijo v vrtec.
Bogve, koliko generacij otrok bi še trpelo, če ne bi takrat posegla v njen način vzgajanja zaupanih ji otrok?
Blažkaa, naredi dobro vsem otrokom v soseščini in prijavi sosedovo dejanje.
seherezada