18. jul 2008 22:09
Pozdravljene!
Tudi mi smo en del dopusta že preživeli in sicer v Olimju. Bivali smo v leseni hišici. Bil je čudovit 5-dnevni dopust. Motila nas je le zelo hladna voda v Aqua luni, ker tega nismo navajeni, živimo namreč v Moravskih Toplicah. Sedaj gredo otroci na morje, starejši z družbo, manjši z organizirano skupino. Avgusta pa gremo še za 4 dni v planine. Čudovite 3-dnevne počitnice pa sva z možem preživela meseca marca v Portorožu. Občudojem Portorož v pomladnih mesecih, ni drena, narava je prebujena, pri nas na severu se takrat šele začne prebujati. Z možem sva ogromno hodila po bližnih hribih na Portorožem, pa vse tja do Forma vive, Pirana, Strunjana itd. Kar sline se mi cedijo, ko vas berem, da se odpravite na 3-tedenski dopust. Jaz si tega ne morem privoščiti, saj imamo doma dejavnost povezano s turizmom, kjer mora biti človek ves čas prisoten. In prav iz tega razloga se odločimo, da večkrat odrinemo od doma za krajši čas, si napolnimo baterije, v preostalem času pa se posvečamo našim gostom. Tudi tako je lepo. Drugače sem pa v službi do 8.8.2008.
Vsem vam želim čudovite počitnice, lepo vreme, pridne otroke in ustrežljive može.
Sonce
sonce51