neznan uporabnik
18. jul 2008 8:55
mi pa v nedeljo gremo na Pašman v Neviđane, tako da komaj čakamo... lep dopust vsem lovebeybaneznan uporabnik
18. jul 2008 8:55
mi pa v nedeljo gremo na Pašman v Neviđane, tako da komaj čakamo... lep dopust vsem lovebeyba
18. jul 2008 8:56
ežoj je napisal/a: |
24-ega odrinem v Sibirijo do Bajkalskega jezera ( Novosibirsk, Krasnijarsk, Irkutsk, Ulan Ude (morda), Jekaterinburg in nazaj. ežoj |
... Novosibirsk - Almaty- Irkutsk - Bajkalsko j., naskoljka eto daleko ? DALEKO, ja znaju ...
Sprej proti komarjem in pa nekaj za v elektriko vtakniti za spakojnoj noči v komnata in na poezdu. Počemu ? Tam moskitos niet harašo!
Častljiva daroga :)
18. jul 2008 9:02
- dragicka, po moje gre ezoj nabavljat prt
18. jul 2008 9:10
potujem danes ponoči na Pag v Mandre za 10 dni andreja č.
18. jul 2008 9:37
ezoj: ti si faca... Preberi knjigo Po brzicah Čune (Sergej Sartakov), če je še nisi, sicer pa srečno pot!:))))) lp, proxima
18. jul 2008 9:58
pouhek je napisal/a: | ||
... Novosibirsk - Almaty- Irkutsk - Bajkalsko j., naskoljka eto daleko ? DALEKO, ja znaju ... Sprej proti komarjem in pa nekaj za v elektriko vtakniti za spakojnoj noči v komnata in na poezdu. Počemu ? Tam moskitos niet harašo! Častljiva daroga :) |
Pouhek, srčece, si se le oglasil, končno.
Je pa za prebrat tudi knjiga Jurij Ritheu, Sanje v megli. Čisto pri Beringovem prelivu se dogaja, na rzuski strani seveda....
mamamia
18. jul 2008 10:08
mamaF je napisal/a: | ||
|
Bom nekaj "pripopala", bom, brez skrbi, samo da prej pripravim. Trenutno del dnevne sobe predelujemo v "iranski kot", na srečo je dovolj velika, da bo dedec spravil skozi svojo željo po nekakšnem divanu s tepihom za užitek ob vodni pipi....ogrodje za divan je že našel, tepih imamo, samo blazine za naslone še spravimo skupaj in se začnemo "zadevat"....Pa napis "Ženskam je z zakonom strogo prepovedano kajenje vodne pipe" v parsi jeziku imamo tudi, tako da bom zgolj smela streči možu, v tisti dolgi črni obleki in pripadajoči ruti (sem si seveda kupila komplet....).
Strup živi, ta Iran.
mamamia
18. jul 2008 10:14
mamamia je napisal/a: |
tako da bom zgolj smela streči možu, v tisti dolgi črni obleki in pripadajoči ruti mamamia |
18. jul 2008 10:39
Malčica tudi jaz grem naslednji petek v čikat v mali lošinj.povej kje boš,da se vidimo. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
18. jul 2008 11:12
mamamia je napisal/a: |
Pouhek, srčece, si se le oglasil, končno. mamamia |
A kr tako javno ti zdej z ljubkovalnim imenom eno sramežljivo in boječo žvalco ogovarjaš
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Odlično hitro kosilo
Jabolčne rožice