Dopust

MALČICA  

član od: 8.6.2006

sporočila: 451

18. jul 2008 11:12

Vanilija, tako kot sem napisala. Mali Lošinj, Čikat, prikolica, gremo prvič. Lahko ti še to povem, da smo mi na plaži skoraj tako glasni kot Italijani. Če pa imaš še šolske otroke, se bodo pa že tako sami našli. Ko smo bili v Laterni, smo bili med samimi Nemci in Nizozemci. Moj sin je na drugi strani zaliva končno našel enega Slovenca in smo za tri dni postali pravi prijatelji z njihovo družino. Malčica

vanilija76  

član od: 29.9.2007

sporočila: 415

18. jul 2008 11:30

No upam da se najdemo,saj je tudi naš še šolski otrok.če želiš mi na zs pošlji mal info. kje približno boste nastanjeni,pa reg.avta da te lažje najdem.kamp je ogromen in več plaž tako da brez info se težko najdemo. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

18. jul 2008 11:46

ežoj je napisal/a:

24-ega odrinem v Sibirijo do Bajkalskega jezera ( Novosibirsk, Krasnijarsk, Irkutsk, Ulan Ude (morda), Jekaterinburg in nazaj.

ežoj

Ežoj pazi, da nam ne zmrzneš tam. A si spakiral dolge gate in volneno kapo in štumfe?

jade

barbara9  

član od: 31.1.2007

sporočila: 756

18. jul 2008 12:23

Danes je tam (Novosibirsk) samo 28 stopinj. Ežoj, vzemite dvoje dolge ... ;)

barbara9

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

18. jul 2008 12:36

Čao, hja, tudi zame bijejo zadnje urce...pol pa 14 dni frej. Sicer nimam kakega potovanja v načrtu, kak izlet sem ter tja, pa malo pisanje diplome. ampak meni je važno, da mi ni treba zjutraj vstat, it v službo in bit tle zaprat min 8 ur. Bom vstala ko bom, pojedla zajtrk na balkončku, kavica, pol pa prosto po prešernu. Priznam pa, da me tale vreme spravlja v slabo voljo, še posebej, če pogledam vremensko in ne kaže nič boljše. Sicer me slabo vreme in dež ponavadi ne jezita, ampak letni dopust je le letni dopust....... Lep pozdravček, S.

vanilija76  

član od: 29.9.2007

sporočila: 415

18. jul 2008 12:41

Jaz isto pravim,vreme se bo že nekak poštimalo,glavno,da nam ni treba v službo in zgodaj vstat. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76

kristy  

član od: 18.6.2002

sporočila: 704

18. jul 2008 12:59

Uh. še 14 dni do Pašmana. Glede na to, da pa bo ves naslednji teden lep, mulci pa so v taboru v Završnici, po treba na obisk skočit, pa še kakšno turo naredit. Drugače pa tudi jaz prakticiram krajše dopustke: jeseni trgatev, potem novembra sama za vikend na morje, pa februarja vajo ponoviva.. Poleti pa sama v hribe, pa vsi skupaj še na morje.. Tina

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

18. jul 2008 13:08

Ej dragička,

tisti o Romanovih je bilo v Jekaterinburgu, ki je planiran na poti nazaj, sicer, pri meni ni modre krvi, tako da se ni za bat, pa tudi sicer, če kakšnega cesarja skrajšajo za glavo ni velike škode. Kaj pa če res ( kot pravi lucka ) nabavim kakšen prt?

- polhek, besede že zadeneš, kaj pa pisava? Drugač, pred enimi petimi leti sem imel namen priti do New Orleansa ( seveda z avtom niz Misisipi, vmes pa kampirat ). V enemu kampu na Lake Charles v bližini Memphisa sem spal s sprejem proti komarjem v roki. Sprej je deloval pol ure, potem so komarji " navalili " jaz se seveda zbudim, posprejam, pa sem bil dober za naslednje pol ure. Zjutraj je sledila sprememba načrtov: nič ni bilo od planiranega, obrnil sem se nazaj proti severu. Če se tako potepaš, nekaj nevšečnosti vzameš v zakup. Sicer je Novosibirsk tretje največje mesto s Rusiji, se mi zdi da čez 1.600.000 prebivalcev, pa če oni zdržijo cel let, menda bom tudi jaz par dni.

Drugač, tistih knjig nisem bral, morda še pride na vrsto ( če bi vi vedli kolika me vrsta že čaka )

Karmina, dej povej kaj več o " čudnih " idejah.

- ja jade, dolge gate spakirane, kot bi rekla Anamarija, zna bit mrzlo.

- ja barbara, tudi jaz večkrat preverim temperature.

ežoj

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

18. jul 2008 13:13

Avgusta šibamo v Izolo v apartma. Po petih letih brez dopustovanja, se bo prav prileglo vse skupaj. Vsi, ki odhajate že zdaj, pa uživajte in naj vas ne požre morski pes LP! fakin712

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

18. jul 2008 14:01

ežoj je napisal/a:
Karmina, dej povej kaj več o " čudnih " idejah ežoj
Saj je že mamamia napisala: "bom smela zgolj streči možu"... K

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti