18. jul 2008 13:08
Ej dragička,
tisti o Romanovih je bilo v Jekaterinburgu, ki je planiran na poti nazaj, sicer, pri meni ni modre krvi, tako da se ni za bat, pa tudi sicer, če kakšnega cesarja skrajšajo za glavo ni velike škode. Kaj pa če res ( kot pravi lucka ) nabavim kakšen prt?
- polhek, besede že zadeneš, kaj pa pisava? Drugač, pred enimi petimi leti sem imel namen priti do New Orleansa ( seveda z avtom niz Misisipi, vmes pa kampirat ). V enemu kampu na Lake Charles v bližini Memphisa sem spal s sprejem proti komarjem v roki. Sprej je deloval pol ure, potem so komarji " navalili " jaz se seveda zbudim, posprejam, pa sem bil dober za naslednje pol ure. Zjutraj je sledila sprememba načrtov: nič ni bilo od planiranega, obrnil sem se nazaj proti severu. Če se tako potepaš, nekaj nevšečnosti vzameš v zakup. Sicer je Novosibirsk tretje največje mesto s Rusiji, se mi zdi da čez 1.600.000 prebivalcev, pa če oni zdržijo cel let, menda bom tudi jaz par dni.
Drugač, tistih knjig nisem bral, morda še pride na vrsto ( če bi vi vedli kolika me vrsta že čaka )
Karmina, dej povej kaj več o " čudnih " idejah.
- ja jade, dolge gate spakirane, kot bi rekla Anamarija, zna bit mrzlo.
- ja barbara, tudi jaz večkrat preverim temperature.
ežoj