30. avg 2008 10:30
dej nehi gogad...a ne vidiš, kaj se mu dogaja, ko v bližino karpatov pride??? Najboljš, da mu tist na Lago di Boršt pripelješ.
Ognjič
30. avg 2008 10:30
dej nehi gogad...a ne vidiš, kaj se mu dogaja, ko v bližino karpatov pride??? Najboljš, da mu tist na Lago di Boršt pripelješ.
Ognjič
30. avg 2008 22:16
No pa je prišel konec počitnic tudi zame. Včeraj sem se vrnila iz Londona, ki me je zelo pozitivno presenetil, tako da me bodo tam zagotovo še videli. (če bo čas, kasneje prilepim še nekaj slikc) fleur
30. avg 2008 22:33
Gogad, se sem mel namen proti Tržiču nadaljevat še encajt po trasi DOSA. Pa mi je tista špica račune zmešala. Edini servis ki sem vedel za njega, pa je bil v Lescah. To mi je bilo sicer iz našrtovanega kursa, sem pa eno "za mene" novo lepo cesto najdu. Iz Lesc na Lancovo in Kamno gorico. No pa drugič. Sem si tale u beleško prpopu. Prvič ko grem na gorensk, se oglasim.
Matjaž
31. avg 2008 7:06
Matjaž,za drugič...v našem koncu imamo tudi serviserja.....se pa itak že hladi... lp goga
16. sep 2008 15:09
Končno grem tudi jaz na dopust. Malo pozno, ampak bolje pozno kot nikoli Destinacija je Pirenejski polotok z avtom za mesec dni. Sever Španije - Baskija, Kantabrija, Asturija, Galicija, cela Portugalska od severa proti jugu, španska Andaluzija, vzhodna španska obala, Barcelona in domov. Ne bom si ravno odpočila, ker tempo bo hud, ampak videla bom ogromno in že komaj čakam ta vikend da odrineva Pa še temperature so tam bolj prijazne, tole tukaj ni za nikamor! saša Sporočilo je spremenil(a) spagon dne 16. sep 2008 15:10:23
16. sep 2008 23:23
Spagon, srečno pot, destinacija je fenomenalna, imela se boš super. Temperature bodo prave, ti kar malo zavidam, bi definitivno ponovila...Upam pa, da znata kakšen romanski jezik, saj se z angl. nekako da, ampak vseeno... pa-pa! katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
17. sep 2008 1:42
Srečno spagon, "napasi" se še za nas, ki čepimo doma! Upam, da se bomo lahko naslajali ob fotografijah s tvojega potovanja. daga
17. sep 2008 9:16
Katka, študiram španščino, tako da upam da nekaj se bom pa le zmenila Sicer je španščina v Ljubljani na faksu nekaj povsem drugega kot v Španiji (sploh pa v Baskiji, Galiciji ali Kataloniji), ampak je fajn da grem in malo klepetam, sploh da malo povadim. Na Portugalskem se bomo pa z angleščino lomili, čeprav tud kak obrigado in boa noite znam izustit Bom prilimala kako slikico ko pridem! saša
17. sep 2008 9:26
Vem, kako je s španščino na LJ faksu, sem jo tudi sama študirala. Ampak smo imeli enega profesorja iz Galicije, ki nas je poštemo "matral" z izgovorjavo in sesljanjem... Na Portugalskem pa tudi s španščino prideš lepo skozi. Pa tudi kje drugje...(se spomnim Korzike, kolegi so imeli velike probleme z angleščino in vzvišenim odnosom domačinov, sama pa s španščino povsod lepo sprejeta :) Res je fino znat kakšen romanski jezik, se ti odpira veliko vrat. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
17. sep 2008 9:37
Hej Katka, pa ne da je tud tebe učil Ivan Reymondez? Mislim da se je tako pisal... Bil je iz Galicije, strašno simpatičen in fajn profesor! sašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrava orehova potica
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči