19. avg 2008 14:29
Živjo, daga! Vendelina jr.
19. avg 2008 14:29
Živjo, daga! Vendelina jr.
19. avg 2008 19:12
Ma kaj Šerbedžija (moj sorodnik, da se malo hvalim...), nenči bo ta teden še mene srečala, kajne? Sva zelo blizu skupaj, v soboto nama je sicer propadel skupni večer v Areni (smo imeli doma fešto), , ampak ta teden pa greva v Pulo malce tračat, kajne nena-morje???
Tako da jaz sem spet malo na dopoust, ampak tokrat res čisto malo, resnično premalo...Mamamia
mamamia
19. avg 2008 20:01
Pozdravljena Vendelina jr., lepo te je spet "videti"! daga
19. avg 2008 20:02
Počakaj, da boš v penziji, no.
Mamamii namenjeno.Ognjič
Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 19. avg 2008 20:02:45
20. avg 2008 10:31
Jest bom šla drg teden v Izolo upam pa,da ne bo kakšnga neurja tm dol,da se bom mela vsaj mal fino. Lep pozdrav Mcmaja
20. avg 2008 10:36
Darling, tvoja skromnost in objektivnost sta res ekzemplarični in kot taki moj svetel vzor. H***š Šerbedžijo, glavno da si ti v kadru. Way to go, girls. Vendelina jr.
20. avg 2008 10:49
My dear vendy, samozavest mi raste, da bio kriza. S tabo komuniciram, kaj hočemo, jaz pa hitro pod vpliv padem...
Ognjič, do moje penzije ni več tako zelo daleč...
Punce, uživajte...Mamamia
mamamia
22. avg 2008 11:13
Ežoj !
Na potopisnem predavanju častim tekoče zadeve
Hvala, hvala, hvala, sem spet toooolk važna!
Ognjič
22. avg 2008 11:33
Vidim, da ste že vsi nazaj iz dopustov, moj pa šele prihaja in to zasluženo :) Sedaj, ko sem vse ostale čez poletje pošiljala na morje, grem pa še sama in sicer v Grčijo na otok Tasos. Vmes sem imela tudi vikende v hribih na Gorenjskem, da sem si za sproti napolnila baterije. Komaj čakam, da dam vse na off :) Lp, Kajica
22. avg 2008 12:31
Evo, tudi meni se je uspelo vrniti "med žive". Štirje tedni Lastova bi bili lahko tudi še malo daljši....... In zdaj, namesto, da bi se mrzlično zapodila med umazane cunje itd. kampersko navlako sedim tu, pred računalnikom in se prebijam skozi dopustniško temo in se mi sline cedijo po Ežojevi Sibiriji......Sama sreča, da je naložen že en album s slikami, da sem si vsaj malo potešila radovednost! Aja, pa še za Vendelino: letos je čisto malo malo manjkalo, pa bi šla še na Palagružo! So prišli k nam na Lastovo prijatelji z jadrnico, vreme napovedano super stabilno, vsa dokumentacija urejena tudi za našo familijo....potem pa nam je kapetan zbolel - viroza, vročina in to kar za tri dni. Potem se je pa vreme preveč zafrkavalo - na Palagruži je nevarno sidrit če ni vse bp, na odprtem je pa jugo too much nažigal, za tem burja....pa smo ostali na sidru kar "doma". Pa drugič! mamaF - MojcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burito palačinke z lososom
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom