13. avg 2008 13:34
Če ti kaj pomaga. Tudi cene so zraven. http://www.uniline.hr/hrvaska/rab.php?page=3#Accomm LP mina20
13. avg 2008 13:34
Če ti kaj pomaga. Tudi cene so zraven. http://www.uniline.hr/hrvaska/rab.php?page=3#Accomm LP mina20
13. avg 2008 14:21
Hvala. Hotela sem tudi kakšna vaša mnenja in izkušnje. lp ron
13. avg 2008 15:14
Evo, spet jaz, zamenjal sem hotel ( imel sem 3.300 R(azlogov) za zamenjavon nasel nekaj sto metrov naprej hotel Boljsoj Ural, soba 1000 R s zajtrkom. Danes sem bil mal v Evropi, enih 20m, pol sem se vrnil nazaj v azijo. Bodoci, da je zmeraj problem za vozovnice, danes nabavil vozovnico za vlak do Moskve, za petnajsti. V Irkutsku je bilo mal bolj mrzlo kot tukaj, verjetno zaradi Baj. jezera, tukaj je zelo vroce zdi se mi da cca 30 stopinj, ko ze sprasujete, dkolteji so tudi tukaj na nivoju. V sobi imam hladilnik, danes kupil dinjo. Tukaj v Rusiji sem se najedel dinj, v vsakem mestu sem kupil po eno, dinje so podolgovate, zelo sladke in lepo disijo. Tole je tudi lepo mesto, edino jaz nimam srece z muzeji: danes pogledal kje je vojaski muzej, da bi si ga jutar ogledal, pa na vratih pise da ga renovirajo in je zaprt. lep pozdrav ezoj
13. avg 2008 15:16
Ežoj, a srajce stojijo, kot je treba?
pa sem vedla, da ne boš mogel zdržat da ne bi dekoltejev omenil do konca potovanja, : )
lidka
13. avg 2008 18:04
Ežoj, a tako je to z bombami? Zakaj nisi prej povedal, jaz je junija nisem imela na letalu - na, v kaki nevarnosti sva bili s tamalo! Bi ja rekel, jaz bi s sabo vzela dve, saj je še manjša možnost, da so tri na letalu, a ne???
LP
cervus
13. avg 2008 19:08
jade je napisal/a: | ||||||
Se sprašujem komu je bilo potem še bolj vroče? |
14. avg 2008 7:48
Ezoj, mi je kar zal, da je tvojega popotovanja konec in ne bom vec brala tvojih postov ... Ampak, srcno upam, da si vsaj prt uspel nabaviti Pa da ne bos kaksnega dekolteja s sabo pripeljal!!! lp Nena Nena-morje
14. avg 2008 8:04
Ežoj, sam te imam na sumu, da vlačiš kak čoln za napihnit v tistih 106 kg prtljage, ki jo baje vlačiš s sabo?
(al pa kakšno likalno mizo in stojalo za srajce obesit...) : )
lidka
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 14. avg 2008 10:16:06
14. avg 2008 9:54
Lidka, po moje so še njega po pomoti zraven stehtali. Atina
14. avg 2008 15:38
Se opravicujem, da ste cakali, sem bil tukaj na posti pred dvema urama ( sem bil zmatran ) pa ni bilo prostega racunalnika. Jutar spet postanem уважаемы пасажир, voznj traja 26 ur. Se par besed o Jekaterinburgu, prej Sverdlovsk: ima veliko vojaske industrije in je dolgo bil zaprt za tujce. Po propadu Sov. zveze je odprto poslovno mesto, ki prodaja svoje ind. zmogljivosti. Nekje sem prebral, da tukaj lahko najdes taksista , ki je raketni strokovnjek, vrag si ga vedi kaj je res, v tem danasnjem svetu informacij, jaz skoraj nicemur vec ne verjamem. Videti je tudi vec ( za mene presenetljivo ) prosjakov, kot v drugih mestih. Mesto je tako kot druga mesta, ki sem jih videl, polno parkov, zelenic, dreves, " cvetlicnih aranzmajev ", ali kako se ze rece tistemu ko vrtnarji delajo iz rzlicne barve cvetocih roz v mestnih parkih, veliko klopic za sedet ( in zulit pir ), vendar to ni moja salica caja, kot bi rekla ena moja.........., sicer bi ona rekla drugace.....me ne preprica, meni vseen deluje hladno, kot kaksem Minhen ali Hanover. Hodil sem tudi mim mesta kje so pokoncali Romanove, pa nisem bil tam, ni v moji naravi, da bi se hodil naslajat tam, kjer so nekoga fentali ( glede mene, ce bi se kaksnega okronanega fentali zraven, bi ta svet verjetno bil boljsi kot je ). Glede trgovin je pa tako kot vsepovsod, vse se dobi ( razen prtov ), cene na trgu so precej visje kot v Irkutsku, ceprav sem danes bil na enem vecjem trgu, imajo vse, od zelenjave in sadja in so cene mal nizje kot prav v mestnih trgovinah, rekel bi, kot bi bil v Ljubljani. Tukaj imajo se na trgu zelo veliko ponudbo razlicnih solat ( od korenja, zelja, repe.........vsega kaj je zelenjadnega, zelo lepo za videt ). Seveda je ponudba posusene ribe izjemna, danes spet kupil dve vrste po enih petnaest dag ( matr, moram se vino nabavit, to jim edino zamerim, ne dobis ( pravzaprav zelo tezko ) belo suho vino, vsa so polsladka, pa se to italianska ali francoska namizna vina ( vino di tavola ), pakirana v buteljke. Za nase pojme cudno prodajajo meso, kar na trgu, kot ostalo ( seveda na zaprtem delu, skupaj s mlecnimi izdelki in ribo. Nena, pozanimal se bom pri rusinjah, kje nabavljajo dekolteje in jih nekaj pripeljem v Slo ( brez lastnic seveda ). Lidka, slabo sem zapisal: imel sem 6 kg prtljage vec kot je dovoljeno, ce je dovoljeno 100 kg, pol sem imel 106 kg. Za enkrat bodi dovolj, ponovno se oglasim........u ne vem kdaj, jutar grem, pojutrisnjem sem v Moskvi, pol se dan pozneje. V Moskvi me caka najtezja naloga: stopit v stik z Adrio, prej mi v treh dneh. ni uspelo, v pisarni na letaliscu ni bilo nikogar, na napisane telefone ( na vratih pisarne ) tudi se ni nihce oglasil. Lp iz Jekaterinburga ezojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini potičke
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni