11. avg 2008 12:29
Madonca, Ežoj išče prt, nekje "in the middle of nowhere", pa ne da bi se kera od nas spomila, in mu ga naredila? (se tudi jaz javim, če je treba...)...
lidka
11. avg 2008 12:29
Madonca, Ežoj išče prt, nekje "in the middle of nowhere", pa ne da bi se kera od nas spomila, in mu ga naredila? (se tudi jaz javim, če je treba...)...
lidka
11. avg 2008 12:48
Kaj če stopimo skupaj in mu ga za dobrodošlico hitro naredimo? Magari narišemo, če ne bo šlo štikanje, hehe Kyara
11. avg 2008 12:54
Jaz sicer nimam razvitih teh ročnih spretnosti, vam pa lahko nudim moralno podporo ...
Ognjič
11. avg 2008 13:01
Ja, ja, za dobrodošlico, da se ne bo tam gor "našvical" z iskanjem... (sej veste moški so bolj tako tako s temi zadevami), čeprav moram priznat, da se Ežoj kar dobro znajde z opazovanjem, pa da še jaz ne črhnem nobene o dekoltejih... : )
lidka
11. avg 2008 13:15
Po mojem bi ga bolj kot prt razveselil sprejemni odbor v ustrezni postavi in opravi... *evil grin* :)))))))) lp, proxima
11. avg 2008 13:23
Proxima, a se nisva midve že nekaj menili v tem smislu? (pa spet, brez znanstvene fantastike...). Sam, pol bi bil Ežoj tok navdušen, pa ne bi hotel več iz Slovenije na kako potovanje, koga bomo potem brale iz "tam daleč"?
Da dol padeš, prt, dekolteji, Jade bi rekla, sam še predpasnik z volančki manjka...
lidka
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 11. avg 2008 13:23:46
11. avg 2008 14:25
Sem ze mislil vprasat ce lidka se bere tole, pa sem se potolazil. jade, dobro si me spomnila, da pogledam ce se dobi kaksen prt, jaz pa cist pozabil. Danes je bilo boljse kot vceraj, nisem zamudil ladje. Torej pridem v Listvjanko (Листвянка ), piha kot hudic, jaz pa v srajci vendar sem prezivel.. Mal pogledam okoli, a je kje ta znana riba, omul. Najdem, kar na trgo je prodajajo domacini. Ribo namocijo 12 ur v slani vodi, potem je 2 uri smodijo na vrocem dimu, pravijo da je tako najboljsa ( recept pa tak, tako jaz pripravljam ciple in skuse, tako pripravljen star cevlj bi bil tudi cist uziten ). OK, to smo torej precrtali sedaj pa moram vsaj noge namocit, in se slikat, rit ne bom namakal, to se mi ponavadi slabo konca, pa se ognjic je neki grozila, ces, da prides ven kot puncka. Torej slecem cevlje, zaviham nogavice, in enga zraven prosim, da me slika. Od vseh ljudi v Listvjanki, naletim ravno na anglesko govorecega filozofa. Vsa njegova anglescina in filozofija je vsebovana v dilemi: to drink or not to drink, in je zmeraj uspesno razresi. Seveda da so imeli ( bili so trije kamerati ) vodko v zadostnih kolicinah ( to so sicer prvi rusi ,ki so pili vodko, vsaj, da bi jaz videl ) seveda sem se pridruzil, nekaj silcev zvrnil, razresevali dilemo Slovenia- Slovakia, ze sem se bal, da bojo tezave s poslavljanjem, pa, ko sem omenil moja leta so to sprejeli in spostovali, potem sem se vrnil se z nekaj ribami, se enega zvrnil in se poslovil. Bajkalsko jezero: voda pac, pravijo pitna, jaz nisem preverjal, to naj bi bila petina vse tekoce sladke vode na planetu, kaze, da je ladijski promet po jezeru precejsen. Pravzaprav v parih urah si videl vse kar je, tudi na plazi se soncijo, ene trije sem videl tudi plavati v vodi ( dva moska in ena zenska, kaksni so prisli iz vode nisem preverjal ). Se se mal sprehodim, kupim nekaj razglednic, izpisem naslove in " lep pozdrav " ( kaj pa bi drugega ), grem do poste po znamke, ravno ne dela, pavza za kosilo, uredim pozneje, in precrtam tudi Bajkalsko jezero s seznama.ugac, si mislim, morda tile rusi imajo kaksno ministrstvo za dekolteje ( druga drzava pac vse je mozno ). Najprej strokovnjak ministrstva oceni ( kaj je ze za ocenit ), in potem doloci velikost dekoltea. Cisto mozno. Pa se par detajlov: - zanimivo, da nisem nikjer videl nobenih pijancev - tudi tukaj je veliko cvetlicarn in prodajalcev cvetja - tudi knjigarn je precej, knjige tudi imajo zelo rad, ker jih, kako izgleda tudi kradejo ( sodec po tem, da imajo knjige zascitene ( saj veste, tisto k piska ) - glede denarja ( po celi Rusiji, ki sem jo videl: V trgovinah zelo redko sprejemajo kartice, celo na letaliscu v Irkutsku so hoteli denar, ne kartico. Bankomatov je veliko, sprejemajo, Visa, Masterkard in Maestro. - na TV imajo vse sinhronizirano v ruscino - kaze da rusi veliko potujejo, vsepovsod je veliko ruskih turistov. - tudi prav veliko revezev ni videti ( takih, da brskajo po smeteh ), bi rekel, ne vec kot pri nam - vceraj ( pa je bila nedelja ) grem mim enega gradbisca, ravno so neki dvigovali, bila je gruca delavcev, slisis le kitajscino. Vecina delavcev je kitajcev. Pocasi se moje bivanje tukaj izteka, jutar ob 18 imam let za Jekaterinburg, verjetno se prihodnjic oglasim od tam pojutrisnjem. vsem lp ezoj
11. avg 2008 14:41
Lidka, predpasnik mora imet gubice in ne volančkov.
Upam, da bo Ezoj našek kak prt, ki bo šel dobro h kaki torti, kao narejeni iz stiropora in domače ticino mase. Ampak to najbrž dela le za Valentinovo. ( sem tisto fotko prakat pogledala, s preverjenimi očmi kriminalista, da sem ugotovila prevaro ).
Mi pa ves čas poročanja ni jasno, kak dekolte išče Ezoj. Ali tak, tipa Sofija Loren, ali tak, tipa Zmešana Allay( ki jih ima ves čas v pranju, pa Harisona Forda očitno nič ne moti). Ali pa tak, model Dars, ko že rpi začetni uporabi kaj odpade bek, zaradi pomanjanja vezivnega materiala. Ampak to bomo še razčistili na domačih tleh.
Me preseneča podatek o odstotnosti pijančkov. Koliko je torej dostopna pijača ( ali imajo omejitve pri nakupu), kako je draga npr. v primerjavi z eno kavo ali litrom soka in je posredi dostopnost po ceni. Menda se Rusi prislovično zadevajo z alkoholom, zato me čudi, da ni videl pijančkov. Ali pa je, na srečo, bil tam, kjer je zanj bolj varno.
Tu, na našem koncu o Rusinjah razmišljamo bolj v povezavi s plesalnim driogom, pa še kaka druga artistična spretnost, zato me zanima, ali je Ežoj opazil, da bi bila ponudba tovrstnih storitev, registriranih in tistih, prikritih, kaj bolj očitna in komercialna od tistih, ki jih tukaj nudijo domača dekleta. ( Ruskinje in Ukrajninke tu izpuščam.) Kako je s tem ?
Ežoj, uživam v tvojih zapisih, in želim, da uživaš tudi ti na potovanju, in se varneš.
F r i n a
11. avg 2008 14:43
Pa dekolteje dobro ogleduj, pa ni treba o tem govorit. : )
lidka
11. avg 2008 14:53
Mene pa zanima če ve kdo za dober kamp lokacija Cres - Mali lošinj. Bi šli radi zdej za praznik še mal na morje. LP mina20Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pašta s pivom in slanino
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom