13. avg 2008 13:28
Jaz bi pa rada šla na dopust na Rab. Tako bi prosila, če ima kdo naslov kakšnega dobrega apartmaja na tem otoku (blizu plaža in tudi normalno ceno). ron
13. avg 2008 13:28
Jaz bi pa rada šla na dopust na Rab. Tako bi prosila, če ima kdo naslov kakšnega dobrega apartmaja na tem otoku (blizu plaža in tudi normalno ceno). ron
13. avg 2008 13:34
Če ti kaj pomaga. Tudi cene so zraven. http://www.uniline.hr/hrvaska/rab.php?page=3#Accomm LP mina20
13. avg 2008 14:21
Hvala. Hotela sem tudi kakšna vaša mnenja in izkušnje. lp ron
13. avg 2008 15:14
Evo, spet jaz, zamenjal sem hotel ( imel sem 3.300 R(azlogov) za zamenjavon nasel nekaj sto metrov naprej hotel Boljsoj Ural, soba 1000 R s zajtrkom. Danes sem bil mal v Evropi, enih 20m, pol sem se vrnil nazaj v azijo. Bodoci, da je zmeraj problem za vozovnice, danes nabavil vozovnico za vlak do Moskve, za petnajsti. V Irkutsku je bilo mal bolj mrzlo kot tukaj, verjetno zaradi Baj. jezera, tukaj je zelo vroce zdi se mi da cca 30 stopinj, ko ze sprasujete, dkolteji so tudi tukaj na nivoju. V sobi imam hladilnik, danes kupil dinjo. Tukaj v Rusiji sem se najedel dinj, v vsakem mestu sem kupil po eno, dinje so podolgovate, zelo sladke in lepo disijo. Tole je tudi lepo mesto, edino jaz nimam srece z muzeji: danes pogledal kje je vojaski muzej, da bi si ga jutar ogledal, pa na vratih pise da ga renovirajo in je zaprt. lep pozdrav ezoj
13. avg 2008 15:16
Ežoj, a srajce stojijo, kot je treba?
pa sem vedla, da ne boš mogel zdržat da ne bi dekoltejev omenil do konca potovanja, : )
lidka
13. avg 2008 18:04
Ežoj, a tako je to z bombami? Zakaj nisi prej povedal, jaz je junija nisem imela na letalu - na, v kaki nevarnosti sva bili s tamalo! Bi ja rekel, jaz bi s sabo vzela dve, saj je še manjša možnost, da so tri na letalu, a ne???
LP
cervus
13. avg 2008 19:08
jade je napisal/a: | ||||||
Se sprašujem komu je bilo potem še bolj vroče? |
14. avg 2008 7:48
Ezoj, mi je kar zal, da je tvojega popotovanja konec in ne bom vec brala tvojih postov ... Ampak, srcno upam, da si vsaj prt uspel nabaviti Pa da ne bos kaksnega dekolteja s sabo pripeljal!!! lp Nena Nena-morje
14. avg 2008 8:04
Ežoj, sam te imam na sumu, da vlačiš kak čoln za napihnit v tistih 106 kg prtljage, ki jo baje vlačiš s sabo?
(al pa kakšno likalno mizo in stojalo za srajce obesit...) : )
lidka
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 14. avg 2008 10:16:06
14. avg 2008 9:54
Lidka, po moje so še njega po pomoti zraven stehtali. AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cheesecake
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem