Dopust

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

6. avg 2008 13:17

Kyara, kaj pa ti veš???? A??? Sem firbčna do konca, : )  A si bila tudi v ezoteričnem mambodžambu?

Sej mi je mal nerodno, me pa zanima una famozna fotka od Ežoja iz Jeniseja...

lidka

Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 06. avg 2008 13:22:26

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

6. avg 2008 13:25

Eta tak: takie jest matrjuški, ežoj. (azbuko si pa misli)

No, mi jim običajno rečemo babuške.

rimljanka - zasebno mnenje

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

6. avg 2008 15:18

Ezoj ni pozabil na prt, je tudi meni obljubil enega,ce jih le najde, pa boste potem fous,-seveda bova naredila posteno zamenjavo. Ce ne najde, mi pa vsaj cajtenge prinese,je obljubil. Komaj cakam,sem se ze malo navelicala poslijati slikce z enimi in istimi prti ... Lp lucka

ezoj  

član od: 29.4.2007

sporočila: 126

6. avg 2008 15:22

Evo, frisen recept s kanala " prima sts ", Krasnojarske televizije, pred parimi minutami: Kompot od buc, 2 l vode, 2 kozarca sladkorja in buce narezane na kocke ( kot bi rekli nakockane ), od zacimb klincki, in to je to. Drugac, jade, kje pa pozabil, prav sem obseden postal, kamor pridem samo iscem " rinok " trg ( ne ljubi se mi v cirilici pisat, ko zamenjam pisavo, v cirilici je cist druga razporeditev crk, pa tezko najdem )., vendar je tukaj vse skomercializirano, dobis kitajske izdelke kolikor hoces, drugega pa ni. Andrejka, v Moskvi nisem takoj nasel interneta, je pa bil v posti, ne prav dalec od hotela, V Novosibirsku je tudi bil na posti, vendar je bila strasenska gneca, pa si tezko prisel, tukaj imam internet dobesedno cez cesto, dela " krugosotocno ", se pravi nenehno 24 ure/dan,, racunalnikov je menda enih petnaest, pa jaz zmeraj pridem, da mal oci spocijem ( ugani od cesa [vrazicek), cena je za uro cca 50 R ( recimo 1,5 EUR ). Drugac, bil na vecerji, jedel ribo z zara, tokrat ni bil forel ampak songa, ne vem kaj je ( v mom slovarju je ni ), je enaka kot forel morda za spoznanje bolj mastna in 30R drazja, cela vecerja s pivom vred je bila 265R, potem odsel v hotel, da spijem do konca vino, in sedaj sem tukaj pred spanjem. Glede rib, lahko jih jem vsak dan, le da je vsak drug ali tretji dan srdela. Ko pridem v SLO najprej ( ko bo mozno ) bom kupil kg srdele in spekel ali kupil ( v Leclerku ) frisen kruh. Teli rusi so se mi najbolj zamerili s kruhom: frisnega kruha nikjer ne dobis, vse neki, ko jaz se mojim mackam s mlekom ne bi dal, Hotel sem se nekaj povedat o planiranju: Ko sem odhajal iz SLO sem imel nekaksen grob plan kaj bom videl pod " mus ", drugo kako pride. Za Moskvo je bilo planirano muzej v Moninu ( v vasi Monino 38 km stran od Moskve, muzej vojaskih sil rusije ( tam imajo zastavo ki je visela na rajhstagu, bi si jo ogledal, ceprav jaz tega ne verjamem, kje bodo v tisti guzvi gledali na zastavo kije tam visela), jaz bi si tam rad ogledal razbitine letala U-2,, ki so ga sestrelili nad sverdlovskom ( danasnji jekaterinburg ) in se tisti veliki top v Kremlju. Izpadlo je tako: za muzej v Moninu ( madona, ce bi to videla kcerka od elaphus, bi rekla: mami, tale je ravno tako zmesan kot ti, gre na taksne kraje, pa bi rad gledal muzeje ) nisem ogledal, ker z receptorko hotela v dveh dneh nisem uspel ugotoviti a dela ali ne, bodoci, da je ven Moskve, nisem hotel tvegat da izgubim kar tako cel dan. Do muzeja vojaskih sil sem prisel, vendar je bil zaprt, Top sem videl, se slikal pri njem, kaj je bilo s posnetkom itak veste. Receptorka hotela me je tolazila, ces, da si ona zeli ogledati galerijo tretjakovski ( ali tako nkako, tista znana ), pa si je se ni. Jutar, v 14,08 po lokalnem casu, spet postanem " uvazemi psazir ", za nekje 20 ur, kolikor traja voznja do Irkutska. A ja, tega menda nisem povedal: vlaki v Rusiji imajo stevilke, visja ko je stevilka vlaka, nizji je " rang " vlaka. ( to velja za transibirsko, a je drugje tako ne vem ). Sem sem prisel z vlakom " Eniseji " ( firmeni, recejo tukaj ), zelo udoben, ima stevilko 56 ( res elitni, Rusija in Bajkal imajo stevilke nekje okrog deset ). Tale jutar ima stevilko 205, prav me zanima kaj bo. Torej se oglasim cez dva dni iz Irkutska, seveda ce pridem do interneta, ezoj

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

6. avg 2008 16:11

ežoj, in tako dalje do tisočke kot številke vlaka...

Uživaj, uživaj, uživaj, mamamia

mamamia

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

6. avg 2008 19:54

Ma čaki ti mal Ežoj kako ti skop piše, da imaš 34 poslanih sporočil, saj vem, da si jih velikooooooo več naklomfal?

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

6. avg 2008 20:18

jade, ezoj je zdaj, prej, ko je bil v domovini, je bil ežoj, a nisi opazila??????

1651 ežoj + 34 ezoj = 1685 ezoj/ežoj

To je pa že bolje, jade, a ne?

rimljanka - zasebno mnenje

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 06. avg 2008 20:25:49

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

7. avg 2008 7:09

Ma ok naj bo ezoj ampak pri vsakem javljanju piše, da ima 34 sporočil, da se nisi ti ežoj tam dol naučil čarat???

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

7. avg 2008 7:28

Ne, v ezoterični in še kakšni Indiji pri SaiBabi na dvorišču, kjer zida novo šolo za reveže. Tako kar nekaj vem o teh energijskih hlačkah pa še o čem. Samo ne pišem o tem, ker se večini ljudi to zdi zmešano.Pa naj bo, jaz itak vem, kako je s tem, če verjameš ali pa ne. Ni vera, je energija, ki se da izmeriti. Ežoj, da se ne boš izgubil? Komaj čakam nadaljevanje, oh Kyara

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

7. avg 2008 11:18

Pozdravček vsem iz Raba. Tu je fuuul vroče. Jelenckova

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti